Vastaps egy fradistának

Budapest. Aligha kétséges, alaposan megerősödött a Kispest a télen. A Bozsik-stadionba költözött (többek között) Székesfehérvárról Hamar István, Siófokról Erős Károly, Győrből Erős Gábor és Mracskó Mihály, de sokak szerint a legnagyobb fogás a 24-szeres válogatott Hrutka János.

Budapest. Aligha kétséges, alaposan megerősödött a Kispest a télen. A Bozsik-stadionba költözött (többek között) Székesfehérvárról Hamar István, Siófokról Erős Károly, Győrből Erős Gábor és Mracskó Mihály, de sokak szerint a legnagyobb fogás a 24-szeres válogatott Hrutka János. A védő térdsérülés miatt kiesett a munkából, ám a kispesti drukkerek bíznak abban, hogy a Dunaferr elleni rajton ott lehet a pályán.

„Most a jobb térdemben vált le egy kis porc, volt már hasonló műtétem, szóval gyűjtögethetem otthon a kis porcdarabokat. Egy hete már ki is vették a varratokat, aznap délután már bicikliztem, csütörtökön pedig már kocogtam is. Sőt, a rehabilitáció már az operáció előtt megkezdődött. Nem az a legfontosabb, hogy pénteken ott legyek a pályán, hanem az, hogy a többin ott lehessek. Én természetesen azt szeretném, ha pályára léphetnék, de az edző dolga, hogy eldöntse, ez jelent-e bármiféle rizikót, illetve ha igen, az vállalható-e.”

A szurkolói ankéton, amikor bemutatták az új játékosokat, érthetően a Honvéddal korábban bajnoki címet nyerő Hamar István kapta a legnagyobb tapsot, utána Hrutka nevét követte a legnagyobb ováció. „Közben az jutott eszembe, hogy csaknem tíz éve első élvonalbeli meccseim egyikét a Bozsik-stadionban játszottam a Fradi mezében, volt néhány ígéretes szabadrúgásom, aztán éppen Hamar góljával kaptunk ki. De hát ilyen az élet...”

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?