Vasárnap hat magyart ellenőriztek

Peking |

<p>Hat magyar olimpikonnál jelentkeztek a doppingellenőrök vasárnap Pekingben. Tállay András, az egészségügyi csoport vezetőjének a mob.hu internetes oldalon olvasható beszámolója Pars Krisztián kalapácsvetőt, Máté Gábor és Fazekas Róbert diszkoszvetőket, Böczögő Dorina tornásznőt, Kiss Gergely vízilabdázót és a 400 m vegyesen ezüstérmes úszót, Cseh Lászlót invitálták a doppinglaborba.</p>

Hat magyar olimpikonnál jelentkeztek a doppingellenőrök vasárnap Pekingben. Tállay András, az egészségügyi csoport vezetőjének a mob.hu internetes oldalon olvasható beszámolója Pars Krisztián kalapácsvetőt, Máté Gábor és Fazekas Róbert diszkoszvetőket, Böczögő Dorina tornásznőt, Kiss Gergely vízilabdázót és a 400 m vegyesen ezüstérmes úszót, Cseh Lászlót invitálták a doppinglaborba.
A magyar delegáció első pekingi érmesét pekingi tartózkodása alatt már másodszor ellenőrizték, ami nem meglepő, hiszen korábbi bejelentés szerint a játékok bezárásáig összesen 4500 vizsgálatot fognak elvégezni. Minden versenyszámban a dobogósokat, valamint egy kisorsolt versenyzőt ellenőriznek.
Tállay András főorvos azt is elmondta, hogy az olimpiai faluban tartózkodó csapat tagjai közül csak néhányan panaszkodnak kisebb meghűlésre, elsősorban a légkondicionáló túlzott használata miatt.
Az egyedüli komolyabb sérült, illetve beteg Hatos Gábor szabadfogású birkózó. Korábbi fülsérülését, amely elfertőződött, megfelelő kezelésben részesítették, és a laboratóriumi vizsgálat eredménye alapján határoznak arról, hogy mikor folytathat teljes értékű edzéseket. A  74 kg-os birkózók versenye augusztus 20-án kezdődik. (MTI)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?