Váratlan vendégsiker

Pozsony. Jól indult a találkozó a vendégek számára. Negyvenhárom másodperc telt el az első bírói sípszó után, amikor M. Ďurica a hazaiak ötösére küldte a labdát, és Nemec a jobb sarokba helyezte. Az Inter ugyan enyhe mezőnyfölényben játszott, de Rzeszoto kapujára nem jelentett veszélyt.

Pozsony. Jól indult a találkozó a vendégek számára. Negyvenhárom másodperc telt el az első bírói sípszó után, amikor M. Ďurica a hazaiak ötösére küldte a labdát, és Nemec a jobb sarokba helyezte. Az Inter ugyan enyhe mezőnyfölényben játszott, de Rzeszoto kapujára nem jelentett veszélyt. A zsolnaiak minden alkalmat kihasználtak a gyors ellentámadásra, a 18. percben Mintál közelről csak az oldalhállót találta el. A hazaiaknak az első veszélyes lövési kísérletük a 34. percben volt, amikor Čišovský 13 méterről nem találta el kaput.

Fordulás után sem változott a játék képe: az 54. percben a hazai védelem bal oldala csak nézte, amint T. Ďurica elfut, beadását Varadin értékesítette. Ezután a hazaiak mestere, Jozef Bubenko ugyan hármascserét hajtott végre, de a 66. percben újabb gólt kapott az Inter. Nemec a jobb oldalon forgatta meg Gáspárt, beadása után Mintál nem hibázott. A hazaiak három perc múlva szépítettek: egy kap- előtti kavarodást követően Kocúrek talált a hálóba. Nemsokára Micsovics fejesét védte Rzeszoto, majd Drobňák és Kocúrek lőtt kap- mellé. A vendégek szlovák mércével mérve jó labdarúgást mutattak be a szokás szerint gyér számú nézőseregnek. Megérdemelten szerezték meg a három pontot. Győzelmükkel az első helyre kerültek a táblázaton. Az Inter szétesően, elképzelés nélkül játszott, elvesztette hazai veretlenségét. (dut)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?