Van mit törleszteniük

Pozsony. Szombaton (13.30) Komáromba látogat a IV. liga délkeleti csoportjának egyik kiesőjelöltje, a somorjai együttes. A házigazdák – minden bizonnyal – javítani szeretnének, hiszen egy héttel ezelőtt sima, 4:1 arányú vereséget szenvedtek az éllovas nagylapásiak otthonában.

Pozsony. Szombaton (13.30) Komáromba látogat a IV. liga délkeleti csoportjának egyik kiesőjelöltje, a somorjai együttes. A házigazdák – minden bizonnyal – javítani szeretnének, hiszen egy héttel ezelőtt sima, 4:1 arányú vereséget szenvedtek az éllovas nagylapásiak otthonában. A somorjai gárda joggal bizakodik, hiszen legutóbb fontos győzelmet aratott (Vráble 1:0) hazai pályán. Hámori Vladimír, a komáromiak klubelnöke: „Eddig nem teljesítettük a célkitűzéseket, ezért most nem szívesen nyilatkozom a találkozó előtt...” Németh László, a vendégek szakosztályalelnöke: „A váratlan sérülések és eltiltások miatt várakozáson alul futballoztunk az őszi idény elején, ezért csúsztunk le az alsóházba. Nagyon jól jött a verebélyiek elleni győzelem, ha kihasználjuk a helyzeteinket, akkor 4-5 gólt is rúghattunk volna. Mi minden mérkőzésen jó eredményt akarunk elérni, véleményem szerint Komáromból elhozhatunk egy pontot.”

Nagy érdeklődés előzi meg a zselizi csapat nagyölvediek elleni, hazai mérkőzését. A két csapat a IV. ligában a középmezőnyben tanyázik, s mindössze egy pont választja el őket egymástól. A legutóbbi fordulóban a zseliziek Tolmácson nyertek, míg a mostani vendégek odahaza győzték le a vágpattaiakat. Szokol László zselizi szakvezető: „Van mit törlesztenünk a járási rangadón, hiszen az eddig játszott mérkőzéseinken az ölvediek eredményesebbek voltak. Játékosaimat nagyon feldobta az idegenbeli siker, éppen ezért győzelemre számítok. A legjobb összeállításban lépünk pályára.” Urbán Ferenc, a nagyölvediek edzője: „Sajnos, sok a sérültünk, de remélem, a tartalékjátékosok is megállják a helyüket. Járási rangadóról van szó, így még jobban odafigyelünk a meccsre; már a döntetlennel is elégedett lennék.” (zsi, ábel)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?