Valóban a hibák döntöttek Rimaszombatban?

Rimaszombat. Három döntetlen után végre az elátkozottnak hitt stadionban is győzni tudtak a gömöriek, s egy pontra megközelítették a tabella éllovasát. A három pont begyűjtése még azoknak a szurkolóknak a szívét is meglágyította, akik a dél-szlovákiai derbi félidejében a játékot látva még nézőkínzást emlegettek.

Rimaszombat. Három döntetlen után végre az elátkozottnak hitt stadionban is győzni tudtak a gömöriek, s egy pontra megközelítették a tabella éllovasát. A három pont begyűjtése még azoknak a szurkolóknak a szívét is meglágyította, akik a dél-szlovákiai derbi félidejében a játékot látva még nézőkínzást emlegettek. A második játékrész azonban feledtette az első félidő eseménytelenebb perceit: a hazaiak Pinte, Staš és Piszár találatán kívül két kapufát is lőttek, s több esetben Sánta mentett bravúrral.

A drukkerek a mérkőzés során többször is jelezték, szeretnék a három támadót, Piszárt, Maruniakot és Stašt egyszerre a pályán látni. „1:0-ás vezetésnél nem kockáztathatjuk a hátvédsorunk meggyengülését, ez túl nagy rizikót jelent. Végül az eredmény engem igazolt” – fejtette ki döntését a mérkőzés után Peter Zelenský, a hazaiak edzője. Dušan Ábrahám, a Szikora György távollétében a DAC-ot irányító tréner a rangadót követően szomorúan konstatálta: „Megengedhetetlen egyéni hibák miatt vesztettük el a találkozót. Ilyen baklövéseket a III. ligában sem lehet elkövetni. Jól kezdtük a mérkőzést, de a figyelmetlenségeinkért fizetnünk kellett. Nincs más választásunk, tovább kell küzdenünk a túlélésért.” Hazai kollégája ezt nem hagyta szó nélkül: „Lehet, hogy góljainkat hibák előzték meg, de ezek a hibák az állandó mezőnyfölényünkből fakadtak! Ilyen a futball” – mondta Zelenský, aki ezúttal végre nem csak csapata játékával, hanem az eredménnyel is elégedett lehetett.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?