Valaki hazudik...

Budapest. Németországban is nagy érdeklődést váltott ki az a hír, amely szerint Lothar Matthäus lehet a magyar labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitánya. Azóta az MLSZ főtitkára, Berzi Sándor cáfolta a hírt, de mint tudjuk, nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél...

Budapest. Németországban is nagy érdeklődést váltott ki az a hír, amely szerint Lothar Matthäus lehet a magyar labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitánya. Azóta az MLSZ főtitkára, Berzi Sándor cáfolta a hírt, de mint tudjuk, nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél...

Ennek szellemében a német Kicker magazin is megkereste Lothar Matthäust, és arról faggatta: mi igaz a magyarok megkereséséből? Ebből az interjúból idézünk.

Ön lesz Magyarország új szövetségi kapitánya?

Kereken öt hete egy közvetítőn keresztül – akivel kétszer személyesen is találkoztam – kerültem kapcsolatba az új magyar kormánnyal. A beszélgetések egyre intenzívebben folytak, az ügynököm részvételével is, először az elmúlt héten volt egy összejövetel Münchenben. A részvevőknek a következő hetekben kell ismét találkozniuk, hogy megbeszéljék a továbbiakat, ami nem kell mondanom, egy szerződést is hozhat. Ám vannak még más érdeklődők is külföldről.

Továbbra is érdekli a magyar válogatott irányítása?

Ha nem érdekelne, akkor azt azonnal megmondanám. Mindent meghallgatok.

Hogyan magyarázza a másik oldal heves ellenkezését?

Azt gondolom, hogy a szövetség és az új kormány közötti egyeztetések nem működnek jól.

Beszéltek már a szerződés időtartamáról?

Nem. Ám ha megteszem, akkor biztosan nem csak tizenkét hónapot akarok. Mindent át kell gondolni, például azt is, hogy nekem évente tíz válogatott mérkőzés elég-e.

Ezek szerint valaki nem mond igazat. Vagy nem tudja, mi az igazság. Ez talán még rosszabb. (www.BORSODILIGA.hu)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?