Universiade - Bronzérmes a birkózó Barka Emese

Budapest/Kazany |

<p>A birkózók 59 kilogrammos kategóriájában érdekelt Barka Emese bronzérmet szerzett az oroszországi Kazanyban zajló 27. nyári Universiade vasárnapi versenynapján.</p>

A Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség (MEFS) tájékoztatása szerint a Semmelweis Egyetem hallgatója, aki a felnőttek között kétszeres Európa-bajnoki harmadik, az első mérkőzésén 3-1-re győzte le ukrán riválisát, majd néhány perccel később, a negyeddöntőben kínai ellenfelénél is jobbnak bizonyult, szintén 3-1-re. A négy között az amerikai Allison Ragantől 3-1-re kikapott a Vasas versenyzője, aki a bronzmeccsen javított, a japán Ayaka Itót 3-1-re legyőzve.     Az 59 kilós súlycsoportban indult többek között az idén Tbilisziben Eb-ezüstérmes orosz és az olimpiai bronzérmes, világ- és Európa-bajnok azeri birkózó is.     Barkáé a magyar csapat 12. érme Kazanyban, s a nyolcadik bronz. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?