Újabb gólzápor a Gödör Arénában

karcsaikép2

Szombaton ismét góleső szemtanúi voltak a futballhívek a Gödör Arénában, ahol a királyfiakarcsaiak a Dunaszerdahelyi Területi Bajnokság VII. (AG Sport) ligája 22. fordulójában 5:2 arányban verték a vásárútiakat.

A vendéglátók a pontvadászat tavaszi idényének eminenseként az eddig lejátszott hét bajnokin 17 pontot gyűjtöttek be. Ötször győztek, kétszer ikszeltek. Az értékelt időszakban három hazai meccsükön 15-ször (!) találtak az ellenfél kapujába, a tavasszal lejátszott összecsapáson 23 találatot produkáltak. Csupán Szapon voltak gólképtelenek. Mi a kis települést képviselő kollektíva nagy sikereinek a titka? „Bennünket, szakvezetőket is meglepett a sikersorozat. A téli alapozáson, hóesésben, fagyban mindenki ott volt, lelkiismeretesen edzett. Vannak húzóembereink, például a gólzsák Huzun, a Hervay fivérek, valamint a két kapusunk. A többiek is megérdemlik a dicséretet, jól kiegészítik egymást. Játékmesterünk, Hervay Andreas remek passzokkal indítja a gyors szélsőinket. A társak képesek időben felzárkózni a támadásokhoz, ezzel nyomás alá helyezzük az ellenfelek védelmét. Az eredményeket illetően fontos tényező az összetartás, a jó csapatszellem” – sorolta az alakulat erényeit Csápai Zoltán, a királyfiakarcsaiak játékosedzője, aki szerint azonban kevesen vannak. Már ami a csapaton belüli versenyhelyzetet illeti. Esetenként még a tréner is csatasorba áll.

Sergiu Huzun, a kék-fehérek légiósa kimagasló produkcióval került rivaldafénybe. Ő a csapat gólfelelelőse, 30 találattal a mezőny legjobb góllövője. Ezzel hajszálpontosan az alakulatösszes találatának a felét ő szerezte. „Örülünk, hogy nálunk van. Képességeit illetően Szerdzsó a IV. ligában is megállná a helyét. Izsapon a mesterötösig is eljutott. Ékpárjával, Ravasz Tiborral kiváló csatárduót alkotnak” – jellemezte támadójukat a korábban gólzsák hírében álló Csápai Attila.

A tabella 5. helyén álló királyfiakarcsaiak vasárnap délelőtt Szentmihályfán vendégszerepelnek. Zsinórban tízre növelhetik veretlen meccseik számát, akár javíthatnak is pozíciójukon. „Lesznek hiányzóink. Nincs mit vesztenünk. Nyugodtan focizhatunk, bennünket nem nyomaszt lélektani teher. Ami pedig a tabellát illeti: személy szerint a bajnokság végén elégedett lennék a negyedik-ötödik hellyel” – vázolta fel az elképzeléseket a tavasz meglepetéscsapatának sikerkovácsa.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?