Új edző Komáromban

Komárom |

<p>Rövid életű volt a Kablár-Paulík edződuó ténykedése a komáromi MBK Rieker kispadján: két bajnoki vereség után vasárnap már Maroš Kováčik vezetésével nyertek a Duna-partiak Alsókubínban a férfi kosárlabda extraliga 19. fordulójában.</p>

„Nem úgy működött a dolog, ahogy elképzeltük, ezért minél hamarabb váltani kellett – indokolja az ünnepek között lezajlott edzőcserét Paulík József, aki klubmenedzser is Komáromban. – A korábban Losoncon ténykedő fiatal szakembernek igazi kihívás a csapat irányítása. Egyelőre a szezon végéig szól a szerződése.”

Paulík elmondása szerint vasárnap Alsókubínban az első félidőben főleg támadásban kapkodtak sokat a komáromiak, s a hazaiak megtűrt keménységével sem tudtak mit kezdeni, így a nagyszünetben tízpontos hátránnyal vonultak az öltözőbe. „A második félidőben feljavult a védekezés, és a támadójáték is jobb volt. Mivel a vendéglátók nem tudtak lerázni minket, a hajrában sikerült fordítanunk” – kommentálta a 69:62-es komáromi sikert a klubmenedzser.

Három forduló van még hátra az alapszakaszból, kétszer otthon (B. Bystrica, Levice) játszik az MBK Rieker, s egyszer pedig Poprádra látogat. „Legalább a hetedik helyet szeretnénk elcsípni, ha már az első hatba nem sikerült bejutni – mondta csalódottságát sem titkolva Paulík József. –Több jó eredményt vártunk a csapattól. Összetétele alapján a legjobb hat között lenne a helye, de a pályán nyújtott teljesítmény lejjebb sorolja. Védekezésünkről az árulkodik a legjobban, hogy nagyon sok pontot kaptunk. Olyan meccseink is elúsztak, melyeken jelentős előnyünk birtokában már majdnem kezünkben volt a győzelem.” (jmk)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?