Üggyel-bajjal nyertek Máltán a szlovákok

<p>Öt kapura lövésből három gól, a szlovák labdarúgó-válogatott a minimumból a maximumot hozta ki a máltai labdarúgó vb-selejtezőn, melyet 3-1-re megnyert.</p>

A szlovákok a kisebb combizomhúzódással bajlódó Marek Hamšík nélkül kezdték a mérkőzést, s Vladimír Weiss révén már a  2. percben megszerezték a vezetést. A máltaiak nagy védelmi hiba után egyenlítettek, Milan Škriniar hátrapasszára Škrtel és Ķozáčik sem reagált idejében, Farrugia egyenlített. Hasonlóan szerencsés volt a szlovákok második gólja, Ján Greguš nem túl erős lövése két megpattanás után a máltai kapus keze alatt a hálóban kötött ki a 44. percben (1-2). A második félidőben sem élenkült meg a játék, a máltaiak a 80. percben tíz emberre fogyatkoztak (Farrugia gólt szerzett, de kézzel tette maga elé a labdát, s megkapta második sárga lapját). Az emberelőnyt a szlovákok egy kontrából gólra váltották, Adam Nemec találatával alakult ki a 3-1-es végeredmény. A gólszerző a ráadásban egy felesleges szabálytalanság után szintén megkapta második sárga lapját. A szlovákok ezzel 5 forduló után kilenc ponttal az F csoport második helyén állnak, négy ponttal az angolok mögött.
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?