Tüntetés a tribünön

Kassa. A másfél hete történt klubon belüli kizárásokat és az ificsapat ligeti „hatosát” csak tetézte a labdarúgó szövetség közleménye, miszerint az 1. FC nem játszhat, amíg nem rendezi az Interrel szembeni adósságait.

Kassa. A másfél hete történt klubon belüli kizárásokat és az ificsapat ligeti „hatosát” csak tetézte a labdarúgó szövetség közleménye, miszerint az 1. FC nem játszhat, amíg nem rendezi az Interrel szembeni adósságait. Ez végül csütörtökön megtörtént, de hogy ki lép majd pályára hétvégén, azt senki sem tudta megmondani. A játékosok eltiltását követő, az edző és a tulajdonos szóváltása után pénteken némi meglepetésre Erik Bogdanovský vezetőedzőt bízták meg a kezdőcsapat kijelölésével. Mint utóbb kiderült, feltételekkel. A meccs előtti estén telefonon(!) azt is közölték vele: hat játékos játékengedélyét nem adja ki Gianni Borriero.

„Nem tudom, mit hoznak a következő napok, itt minden egyik pillanatról a másikra, ad hoc jelleggel változik. Ilyen körülmények között nem lehet dolgozni. A tulajdonos például anélkül zár ki meghatározó játékosokat a keretből, hogy ezt a csapattal, vagy legalább az edzőkkel megbeszélné. Hazárdjáték folyik itt egy elsőligás csapat rovására, és attól tartok, nagy ára lesz” – hangzott Bogdanovský helyzetelemzése. Az ultrák üres szektora és az „Italiano bastardo!” feliratú transzparens jelezte: a szurkolók is egyre türelmetlenebbek. Az olasz vezetőség alighanem örülhet, hogy külföldi üzleti útra hivatkozva végül nem volt jelen a Csermely-völgyi stadionban: a második félidő elején ugyanis a mintegy negyven főnyi „kemény mag” berontott a fedett tribünre, és a VIP-részleg mellett felsorakozva lincshangulat közepette sörrel teli poharakat dobáltak a levegőbe, kórusban szidva Borrierót, aki újfent szembesülhet a ténnyel: csapata a Trenčín (2:4) és a Dubnica (0:4) elleni hazai meccseket követően a Žilina (0:4) ellenit is elszabotálta.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?