Tudjuk, kivel száll ringbe Boráros Gábor, Végh Attila és Rytmus

mma

A Fight Night Challenge szerda esti sajtótájékoztatóján jelentették be, hogy milyen boxmeccsekre számíthatunk decemberben.

A küzdősportok világában egyre gyakoribb, hogy sportolók csapnak össze hírességekkel - nem olyan rég számoltunk be Mike Tyson közelgő boxmeccséről, mely során egy youtuber ellen lép majd ringbe. Nem kellett sokat várni, hogy Szlovákiában is megrendezzék az első olyan gálát, ahol pár ember kivételével kizárólag amatőr, sportkarrierrel nem rendelkező hírességek mérik össze tudásukat.

A Fight Night Challenge szerda esti sajtótájékoztatóján kiderült, hogy ki kivel száll majd a ringbe. A következő bunyókat láthatjuk majd december 27-én:

Végh Attila VS. Emanuel Newton

Patrik „Rytmus” Vrbovský VS. Boráros Gábor

Moloch VS. Laky Royal

Čis T VS. Frayer Flexking

Jakub Gazdík VS. Denis Farkaš

Michal Plesník VS. Erik Tlkanec

Galéria

A gálaest main eventje természetesen a Végh - Newton meccs lesz, tekintve, hogy mindkét sportoló Bellator-bajnok.

Egész életemben küzdősportoltam, mindig arról álmodtam, hogy boxban is felmérjem a tudásom. Erről már két éve is beszéltünk, ám akkor bejött a járvány, ami miatt nem lehetett megrendezni a meccset. Most alkalmam lett egy velem egyenrangú ellenféllel ringbe szállni, akivel már kétszer is bunyóztam. 27-én kiderül, hogy ki a jobb.

- mondta Végh. Talán a legmeglepőbb összeállítás a Boráros - Rytmus, hiszen az Oktagon bajnokáról és egy rapperről van szó, aki négy éve kezdett el boxolni. Rytmus elmondta, hogy nagyra tartja ellenfelét, és örül az újabb kihívásnak.

A járvány alakulásától függ majd, hogy élőben is megnézhetik-e a mérkőzéseket az érdeklődők, egy biztos, online bárki előfizethet a gálaest live streamjére.

(mm)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?