Tour de France - Tony Martin kettős sikere

Cambrai |

<p>A német Tony Martin nyerte a Tour de France országúti kerékpáros körverseny negyedik szakaszát, ezzel összetettben átvette a vezetést a brit Chris Froome-tól.</p>

A keddi etapot - melyen Belgiumból Franciaországba tekert a mezőny - macskaköves szakaszok nehezítették, de nem ezeken, hanem csak az utolsó kilométereken dőlt el az elsőség. Eredmények: 4. szakasz, Seraing-Cambrai, 223,5 km:1. Tony Martin (német, Etixx - Quick-Step) 5:28:58 óra2. John Degenkolb (német, Giant) 3 mp hátrány3. Peter Sagan (szlovák, Tinkoff - Saxo) azonos idővel  Az összetett élcsoportja:1. Martin 12:40:26 óra2. Chris Froome (brit, Team Sky) 12 mp hátrány3. Tejay van Garderen (amerikai, BMC Racing) 25 mp h  Szerdán az Arras és Amiens Metropole közötti 189,5 kilométer vár a mezőnyre.
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?