Török Zoltánnal, a soproni Euroleasing-Orsi klubvezetőjével

Nyáron a GYSEV kivonult a klubból, jött helyette az Euroleasing, s az egész évadra biztosított a pénzszükséglet. Most meg hallom, hogy a város tulajdonába kerülnek...
Csak részben.

Milyen változásokat hoz ez a váltás?
Biztonságot ad.

Nyáron a GYSEV kivonult a klubból, jött helyette az Euroleasing, s az egész évadra biztosított a pénzszükséglet. Most meg hallom, hogy a város tulajdonába kerülnek...

Csak részben.

Milyen változásokat hoz ez a váltás?

Biztonságot ad. A város vezetése úgy gondolja, hogy a mostani borzasztó nehéz helyzetben, amikor a GYSEV a támogatása megvonása mellett a tulajdonosi szerepet sem vállalta, legyen egy biztos pont a tulajdonosi körben. Jelzésértéke van a döntésnek, ugyanakkor a csapat anyagi erőforrásainak előteremtésében is segít Sopron városa.

Ebben az évadban nincs kimondott célja a csapatnak. Nem vezethet ez tétlenséghez?

Aki ismeri Hejková edzőnő, az tudja, hogy nála ez fel sem merülhet, ezért a válasz egy hatalmas nem – sok-sok felkiáltójellel. Ugyanakkor van egy komoly célunk is, csak ezt nem számszerűsített, dobott kosarakban mérjük, hanem abban, hogy a hat fiatal magyar játékos folyamatos szereplési lehetőséghez jusson, és rajtuk keresztül tudjuk megalapozni a jövő Euroleasing-Orsiát. Azt hiszem, ez talán nagyobb és nehezebb feladat, mintha az Euroligában és magyar bajnokságban várnánk nagy eredményt a csapattól. (jmk)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?