Tomi Kid júniusban Galántán bokszol

ÚJ SZÓ-TUDÓSÍTÁSPozsony. Június 21-én a galántai sportcsarnokban lép újra kötelek közé Kovács Kid Tamás profi ökölvívó. A május 18-ai magyarországi rendezvényen nem fog bokszolni, mivel ellenfele, Régi Dániel harmadszor is lemondta a mérkőzést.„Már idegesített a dolog.

ÚJ SZÓ-TUDÓSÍTÁS

Pozsony. Június 21-én a galántai sportcsarnokban lép újra kötelek közé Kovács Kid Tamás profi ökölvívó. A május 18-ai magyarországi rendezvényen nem fog bokszolni, mivel ellenfele, Régi Dániel harmadszor is lemondta a mérkőzést.

„Már idegesített a dolog. A magyar sajtó már hónapok óta a Tomi Kid–Régi Dani meccset ragozza, ő meg különböző ürügyekkel lemondja a mecscset. Nem fogok bokszolni azon a gálán, mert csak hoznának nekem egy hurkát, egy olyan ellenfelet, aki három-négy nappal a küzdelem előtt tudta meg, hogy bokszolnia kell, nem is készült rendesen. Ilyen győzelemre nekem nincs szükségem, neves ellenfelekkel szeretnék bokszolni” – mondta tegnapi pozsonyi sajtótájékoztatóján Kovács Tamás, aki még veretlen a profi ringben.

Kovács most újra a saját kezébe vette az irányítást, holott korábban pont azért választotta a magyarországi Ferobox Eventet, hogy lekerüljön a válláról a szervezés terhe. „Nem rosszban váltunk el egymástól ezzel az ügynökséggel, a jövőben is kommunikálni fogunk, akár a rendezvényeiken is szerepelhetek. Csak most, hogy így alakultak a dolgok, jött az ötlet, hogy 2009 óta nem bokszoltam otthon, ideje hazamenni Galántára. Megmutatom magam végre otthon is” – nyilatkozta Tomi Kid, aki két hét múlva már a jövendő ellenfeléről is többet tud majd.

„Egy nemzetközi meccsszervezőt kértem fel, hogy ezt elintézze. Egy biztos, nem akarok magyarországi ellenfelet, már épp elégszer elvertem őket. Mivel mi szervezzük a gálát, minden költséget én és a csapatom állunk. Attól nem félek, hogy a nyakamba szakad a szervezés, mert szétosztjuk a feladatokat” – hangsúlyozta Tomi Kid. (bt)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?