Tokodyról nem tud a Sparta

Prága/Pozsony. Amint azt lapunk hétfői számában közöltük (magyarországi újságokra hivatkozva), a 22 éves újpesti Tokody Tibor iránt a Sparta Praha labdarúgócsapata érdeklődik.

Prága/Pozsony. Amint azt lapunk hétfői számában közöltük (magyarországi újságokra hivatkozva), a 22 éves újpesti Tokody Tibor iránt a Sparta Praha labdarúgócsapata érdeklődik. A Sport című prágai napilap ezzel kapcsolatban a megkérdezte Miroslav Peltát, Sparta vezérigazgatóját, aki lakonikusan csak ennyit mondott: „Kacsa az egész, semmiről sem tudunk”. Radek Slončík, Tokody cseh játékostársát is megszólaltatták az ügyben: „Kérdeztem Tibortól, mi az igazság, s azt válaszolta, hogy kecsegtették valamilyen ajánlattal, de csak nagyon kezdetleges formában”. (tv)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?