Több mint kétszázan az egészségért

Több mint kétszázan az egészségért
Nyárasd |

„Minket valaki nagyon szeret, mert szép idő volt, kiváló hangulat uralkodott – mondta a nyárasdi 5. Futás az Egészségért verseny felelevenítése kapcsán Lelkes József szervező, aki azt is elárulta, hogy a hetvenhét ovissal együtt kétszázhuszonegyen álltak rajthoz. 

– Ami a számokat illeti, összesen száznegyvennégy felnőtt versenyzett, érdekesség, hogy öt kilométeren több volt a nő, mint a férfi, a gyengébb nem nyert 44:41-re. Sok új arc tűnt fel körünkben. Mindkét táv győztese – 10 km-n Román Róbert, 50 km-n Mészáros Kristóf – nagyon jól futott, amiről a célban elért időeredmények is árulkodnak. A nők között a rövidebbik távon Zdenka Hezká, a hosszabbikon Straka Alföldy Mónika, a volt élvonalbeli labdarúgó és hodosi edző, Straka Gábor felesége volt a leggyorsabb. A legnagyobb öröm számomra, hogy két unokám is futott, s a kisebbikkel én is megtettem az ő távját. Köszönet feleségemnek, aki a történések mozgatója volt, társaimnak a Toprun futószakosztályunkból, és mindenkinek, aki tett valamit az egészségért szervezett futásunkért. Soha nem volt még ennyire jó visszhangja a versenynek, a sok új futó is elégedetten távozott, igyekeztünk mindenki kedvében járni, hogy kiszűrjük a korábban felbukkant bakikat.”  

Érdekes

V. MÁJUSI FUTÁS AZ EGÉSZSÉGÉRT,

Nyárasd – 5 km, férfiak: 1. Mészáros Kristóf 17:52, 2. Brinzik Máté 19:31, 3. Holzhei Dávid 20:00; nők: 1. Zdenka Hezká 22:30, 2. Sőregi Ági 22:37, 3. Eva Kolarovská 23:41.
10 km, férfiak: 1. Román Róbert 39:12, 2. Hodossy Péter 39:59, 3. Pavol Belovič 40:00; nők: 1. Straka Alföldy Mónika 44:27, 2. Nagy Anita 50:40, 3. Horváth Etelka 51:36.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?