Tízezer jegy kelt el elővételben

Pozsony. Két rendkívül fontos Eb-selejtező előtt áll a szlovák futballválogatott, június 7-én Pozsonyban Törökország, négy nappal később Middlesbrough-ban Anglia lesz az ellenfél. Jurkemik edző kijelölte huszas keretét, amelyben tizenhét légiós található.

Hosszú kényszerpihenő után ismét meghívót kapott a prágai Spartában játszó Vladimír Labant (várhatóan az eltiltott teplicei Vladimír Leitner helyett lép pályára a téglamezei stadionban) és a Hollandiában futballozó Marián Zeman. A játékosok jövő hétfőn 12 órakor találkoznak a pozsonyi Sportházban.

„A legjobb formában levő futballistákat hívtam meg, sajnos, a sérült Greškóra (Blackburn) nem számíthatok. Annak viszont örülök, hogy Németh Szilárd rendbejött, s mivel a szigetországban már befejeződött a pontvadászat, jelenleg a Slovannal edz. Ha versenyben akarunk maradni a továbbjutásért, le kell győznünk a törököket. A világbajnoki bronzérmes tavalyhoz képest valamelyest visszaesett, ezt az angoloktól (0:2) és a csehektől elszenvedett vereség (0:4) is igazolja. Bízom benne, hogy védenceim lelkes szurkolóink segítségével kitesznek magukért. A futballban minden lehetséges, éppen ideje lenne, hogy komoly fegyvertényt hajtsunk végre” – mondta Ladislav Jurkemik.

Dušan Tittel főtitkár tájékoztatott arról, hogy a 30 ezer jegyből 10 ezer már elővételben elkelt, elsőként a legdrágább, 500 koronás belépők fogytak el (a továbbiak 350 és 200 koronába kerülnek). A 20.15-kor kezdődő összecsapást a norvég Terje Hauge vezeti, és a vendégek 2800 szurkolója tekintheti meg a helyszínen.

A VÁLOGATOTT KERET

Miroslav König (FC Zürich), Branislav Rzeszoto (Zlín)–Martin Petráš, Vladimír Labant (Sparta), Maroš Klimpl (V. Žižkov), Peter Hlinka (Bregenz), Ondrej Debnár (Petržalka), Marián Zeman (Arnheim), Michal Hanek (Dinamo Moszkva)–Karol Kisel (Bohemians), Miroslav Karhan (Wolfsburg), Rastislav Michalík (Sparta), Marek Mintál (Žilina), Vladimír Janočko (Austria Wien), Vladimír Leitner (Teplice), Igor Demo (Mönchengladbach)–Tomáš Oravec (V. Žižkov), Németh Szilárd (Middlesbrough), Róbert Vittek (Slovan), Ľuboš Reiter (Olomouc). Tartalékok: Mucha (Ružomberok), Buček (Xanthi), Zábavník, B. Labant (Žilina), Czinege (Elizigspor), Babnič (Zlín), Žofčák (Ružomberok), Fabuš (Žilina), Kratochvíl, Benčík (Denizlispor), Dzúrik (Slovan), Kožlej (O. Nicosia).

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?