Tizennyolc meccses futballcsemege Léván

Léva |

<p>Folytatódik a hagyomány, és holnap (kezdés 11.00) már kilencedik alkalommal zajlik a városi sportcsarnokban a Lévai Területi Labdarúgó-szövetség teremfocitornája.</p>

A tizennyolc összecsapás igazi csemegének ígérkezik a minden bizonnyal szép számban kilátogató rajongók számára.
„Remélem, idén is színvonalas meccseknek lehetünk szemtanúi, s valamennyi játékos a legtöbbet hozza ki magából. A pályára kifutó alakulatok ezzel megkezdik a tavaszi idényre való felkészülés első szakaszát” – tájékoztatott Rastislav Kubica, a területi szövetség elnöke.
Az őszi idény nyolc legeredményesebb gárdáját két csoportba sorolták, az egyikben Podlužany, Hronské Kľačany, Kalinčiakovo és Plášťovce, a másikban pedig Starý Tekov, Horné Turovce, Čajkov és Čata csapata található. Egy-egy mérkőzés játékideje húsz perc, s a torna végén kiértékelik a legjobb kapust és mezőnyjátékost, valamint a legeredményesebb góllövőt is.
„Csalódott lennék, ha nem végeznénk a dobogós helyek valamelyikén” – fogalmazott tömören az esélyekről Roman Červenák, a tavalyi győztes Čajkov klubelnöke.
Örvendetes, hogy a déli régiót a felsőtúriak, a palástiak és a csataiak jóvoltából ezúttal három csapat is képviseli. (áb)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?