Tizenegy seishines diadal az emléktornán

karate2023

Nyárasdon rendezte meg a keszegfalvai Seishin Karateklub az idei gáláját Kovács Kata Zsófia-emlékverseny 2023 néven.

„Klubunk ezzel az eseménnyel szeretné megőrizni Zsófi emlékét, aki fél életét a karatéval töltötte, és kitartása példamutató a többi karatéka számára is! A verseny megnyitója egyperces néma csenddel kezdődött a fiatalon elhunyt lány tiszteletére” – írta lapunknak küldött soraiban Markovics János 5. danos mester, klubelnök.

Négy ország 18 klubjából több mint 170 induló lépett tatamira. Három küzdőtéren zajlott a verseny. „A gyerekek nagyon lelkesen és színvonalasan küzdöttek. Kifejezetten jól látható volt a fejlődés az előző versenyhez képest, és ez jó pár gyereknél meg is hozta az eredményt” – tette hozzá a klubelnök, arra utalva, hogy klub 40 versenyzője közül 28-an a dobogón végeztek: 11-en lettek elsők, 6 második és 11 harmadik hellyel zártak.

Érdekes

Tornatények

Kovács Kata Zsófia-emlékverseny 2023, seishines éremlista, arany: Tercs Máté, Lukovics Mónika, Leboda Máté, Lakatos Tamás  (mind Ekecs) Bíró Bendegúz, Kubicska András, Hansen Axel (mindhárman Dunaszerdahely) Forró Júlia, Forró Leila, Veselá Emma, Sárai Csongor (mind Keszegfalva); ezüst: Ujj Nadin, Csölle Kincső Viktória, Kiss Zalán, Hansen Péter (mind Dunaszerdahely), Papp Alex, Forró János (mindketten Keszegfalva); bronz: Bogyai Dorka, Lukovics Enikő (mindketten Ekecs) Ujj René, Lavu Botond, Soós Marcel, Polin Zsófia, Kubicska Simon, Yaseen Hussein (mind Dunaszerdahely) Derján Anna, Veselá Anna, Laboda Lilli (mindhárman Keszegfalva).

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?