Tisztes helytállás a cél

Budapest. Gellei Imre, a magyar labdarúgó-válogatott megbízott szövetségi kapitánya tisztes helytállást vár csapatától az Olaszország elleni, szombati vb-selejtezőn. A találkozót 20.45-kor rendezik Pármában.

Budapest. Gellei Imre, a magyar labdarúgó-válogatott megbízott szövetségi kapitánya tisztes helytállást vár csapatától az Olaszország elleni, szombati vb-selejtezőn. A találkozót 20.45-kor rendezik Pármában.

– Az olaszok nem véletlenül állnak a csoport élén, keretükben több világklasszis található – mondta a szakvezető. – Futballistáim ezen a meccsen felszabadultan, lelki terhek nélkül játszhatnak. Ha mindenki kihozza magából a maximumot, akkor a végeredménytől függetlenül nem kell majd szégyenkeznünk. Szoros mérkőzésre számítok, a Debrecen a Bordeaux ellen megmutatta, hogy elszántsággal, fegyelemmel, szakmai alázattal az erősebb vetélytárssal szemben is lehet jó eredményt elérni.

Gellei hozzátette: szigorú védekezéssel, a területek leszűkítésével meg lehet zavarni a házigazdákat. – A litvánok is ezzel a harcmodorral értek el döntetlent ellenük, nekünk is ezt a taktikát kell alkalmaznunk.

Sérülése miatt Dvéri Zsolt kiesett a válogatott keretből, helyette a debreceni Böőr Zoltán került a csapatba.

Az olasz nemzeti csapat a vasárnapi bajnoki forduló után elvesztette egyik legveszélyesebb játékosát. Enrico Chiesának, a Fiorentina csatárának, a Venezia elleni meccsen elszenvedett térdsérülése tíz hónapra harcképtelenné tette a futballistát. (hp)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?