Tétmeccs hét hónap után

Szkukalek Igor bajnoki találkozón utoljára május közepén az MTK ellen játszott az FTC futballcsapatában. Amióta László Csaba irányítja a zöld-fehéreket, a 28 éves nemesócsai középpályás mellékvágányra került.

Szkukalek Igor bajnoki találkozón utoljára május közepén az MTK ellen játszott az FTC futballcsapatában. Amióta László Csaba irányítja a zöld-fehéreket, a 28 éves nemesócsai középpályás mellékvágányra került.

Mivel magyarázza az edző a sorozatos mellőzést?

Többször kijelentette, hogy posztomon csak az ötödik számú játékos vagyok. Az bánt a legjobban, hogy még lehetőséget sem kaptam, hiszen a huszonkilences bő keretből csak egyedül én nem kaptam szerepet bajnokin. Pedig két évig kezdőembernek számítottam, ehhez képest az ősszel csak három alkalommal jutottam el a cserepadig... Az edzéseken és az előkészületi meccseken maximálisan igyekeztem, hétvégenként mégis csak a tartalékcsapatban kergethettem a labdát.

Szerdán, a Pécs elleni kupa-találkozón hosszú idő után mégis pályára került.

Az utolsó tíz percre álltam be, ennyi idő alatt mit lehet bizonyítani? Csak ezért jutottam szóhoz, hogy ne érje szó a ház elejét...

Korábban többször kijelentette: Magyarországon csak az FTC-ben fog futballozni. Nem változott a nézete?

Egyértelműen külföldön szeretném folytatni, ám mivel még másfél éves megállapodás köt a Fradihoz, nem tolonganak a kérők. Egy biztos, elegem van a tétlenségből, játszani akarok. De hogy hol, az a jövő zenéje. Annyit azért módosítanék álláspontomon, lehet, hogy szerződésem lejárta után egy magyar klubhoz igazolok.

László Csaba: Nálam nincs ajándék!

Pécs. László Csaba edző a pécsi kupatalálkozó után visszautasította azt a felvetést, mely szerint ez egyfajta ajándék lett volna Szkukalek számára a nem túl sikeres őszi szezon végén. – Nálam nincs ajándék. Csak az kerül be a csapatba, vagy azt cserélem be, aki megdolgozik érte. Szkukalek edzésmunkájával elégedett voltam, ezért adtam neki meg a lehetőséget, úgy gondoltam, most többet tett azért, hogy beállhasson, mint például Huszti. (ftc.hu)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?