Társbérletben az élen

Dunaszerdahely/Kisudvarnok/ Gelle.

Dunaszerdahely/Kisudvarnok/ Gelle. A dunaszerdahelyi területi bajnokság legfelsőbb osztályában, az AG Sport Ligában az őszi szezon befejezése után két labdarúgó, nevezetesen a kisudvarnokiak játékosedzője, Ravasz Tibor és a gelleiek támadója, Szerencsés Zoltán tizenhat-tizenhat találattal holtversenyben áll az élen a gólvadászok versenyében.

Mindkét labdarúgó korábban a DAC-ban is megfordult, korukat tekintve még egyikük sem tartozik a veteránok közé. Ravasz Tibor az egyik bajnokaspiráns, Szerencsés Zoltán pedig a tabella 13. lépcsőfokán telelő gárda mezében került rivaldafénybe.

A kisudvarnoki szurkolók azt állítják, hogy Ravasz Tibor ősszel tizenhétszer rezegtette meg az ellenfelek hálóját… „Valóban így van. A balonyiak elleni összecsapáson, melyet egyébként 5:1 arányban nyertünk meg, a játékvezető gólomat játékostársamnak, Szalai Nándornak írta be. Ez a hivatalos. Később ugyan a sípmester megkérdezte, kijavítsa-e a jegyzőkönyben a hibát, de én erre nem tartottam igényt. Számomra a kollektíva sikere a legfontosabb” – erősítette meg értesülésünket az érintett.

Maradjunk a tizenhat találatnál. Melyik volt közülük a legszebb, a legértékesebb, legemlékezetesebb? „A bakaiak elleni idényzáró 84. percében szerzett gólom volt a leglátványosabb, a legértékesebb, s egyben a legemlékezetesebb. A nehéz talajon, a szívós ellenfél elleni bajnokin gól nélküli állásnál kapásból a felső sarokba találtam. Az eredmény már nem változott. Otthon tartottuk a három pontot, nem szakadtunk le az előttünk álló kettőstől” – ecsetelte parádés és egyben három pontot érő löketét a félidei bronzérmes kisudvarnokiak meghatározó egyénisége.

Szerencsés Zoltánnak több emlékezetes alakítás ragadt meg az emlékezetében. „A lúcsiak elleni idénynyitón dupláztam, vendégként nyertünk 2:0-ra. A 6. fordulóban 4:3 arányban diadalmaskodtunk Izsapon, ahol mesternégyest értem el. Az ekecs-apácaszakállasiak elleni találkozón egyenlítettem, ezzel pontot raboltunk. A tizenhatos vonalról csavartam a labdát a kapuba” – sorolta a legeket a huszonnyolc esztendős támadó, aki az idény végi leltározásnál nem csupán önmagát fényezte. – Természetesen sokat köszönhetek a csapattársaknak, akik az előkészítésben, gólpasszaikkal voltak a segítségemre. Javamra vált, hogy jókor voltam jó helyen” – fogalmazott a remek rúgótechnikájáról ismert csatár, aki kertelés nélkül kimondja, hogy nem szeret edzeni.

A vérbeli gólvadász napjainkban minden szinten hiánycikk. Ami a tavaszi folytatást illeti, Ravasz Tibor nem tervez átigazolást, Szerencsés Zoltán azonban nem zárja ki annak a lehetőségét sem, hogy tavasszal máshol folytatja. „Az őszi szezon befejezése után öt klubtól is megkerestek. Két ajánlatom felsőbb osztálybeli csapattól érkezett. Minden érdeklődőnek azt válaszoltam, hogy most pihenni akarok, januárban azonban foglalkozhatunk a témával” – árulta el a gelleiek őszi gólzsákja.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?