Tárnok Gábor volt a nap hőse

<p>Naszvad. Csak a hetespárbajban dőlt el az elsőség kérdése a 7. naszvadi Sport Cup teremfocitornán. Tárnok Gábor négyszer is betalált a 7:6-ra végződött sorozatban, s így a Jolly Sport lett az első a dunaszerdahelyi Hangover FC előtt.</p>

ÁBEL GÁBOR

Igazi sportcsemegének ígérkezett az idei torna, hiszen a csapatok gerincét képzett és tapasztalt játékosok alkották. A mérkőzésekre kilátogató mintegy százötven néző parádés gólokat, gyors és színvonalas összecsapásokat látott. Izgalmakban sem volt hiány, ugyanis a találkozók zöme szoros eredménnyel végződött, hét esetben pedig büntetőrúgások döntöttek a meccsek sorsáról. „A pályára lépők között alig akadt olyan focista, aki nem szerepel különféle bajnokságokban, mi több, néhányan már az élvonalban is megfordultak. Hál´Istennek nem kell a tornára csapatokat toboroznunk, inkább a bőség zavara okoz gondot, nehéz a válogatás. Például a nagykériek hároméves várakozás után szereztek rajtjogot” – tájékoztatott Keszi László főszervező, az igazi focigálának nevezhető esemény ötletgazdája.

A vendéglátó Jolly Sport már az elődöntőben összekerült az egyik esélyesnek kikiáltott, a pozsonyi futballigából összeverbuvált Mnutritionnal, ám a naszvadiak Jóba Szabolcs és Pastorek Gergely pompás löketeinek köszönhetően hozták a meccset, így kivívták a jogot a döntőbe jutásra. Aztán a legjobbak csatájában a rendes játékidőben nem bírtak a dunaszerdahelyi Hangover FC legénységével, s a csoportmérkőzéshez hasonlóan a döntő párbaj végén ismét döntetlen állás volt az eredményjelzőn. Igaz ugyan, hogy Tárnok Gábor hazai emberelőnyben eldönthette volna a párharcot, de az V. ligás naszvadiak harmincéves csatára óriási helyzetben a kapu fölé lőtt. Végső soron mégis ő lett a nap hőse, hiszen az izgalmas hetespárbajban mind a négy alkalommal túljárt a dunaszerdahelyiek kapusának eszén, elévülhetetlen érdemeket szerezve ezzel a kupagyőzelem kivívásában.

A szervezők gondos odafigyelését dicséri, hogy a legjobb kapus és mezőnyjátékos kiválasztását a két játékvezetőre, Strečko Zoltánra és Ďurčovič Lászlóra, valamint a részt vevő csapatok vezetőire bízták. Az utóbbiak azonban saját alakulatukból nem javasolhattak senkit.

„A sportélményen túl a nyolc támogatónak köszönhetően a szurkolók értékes tomboladíjakat is vihettek haza. A nyeremények összértéke megközelítően kétezer eurót tett ki. A több mint száz labdarúgó részére a seregszemle egész időtartama alatt korlátlan üdítő-, sör- és borfogyasztást biztosítottunk” – árulta el Keszi László.

Tornatények a Hírkosárban.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?