Találkozik az elnökkel

London. Sven-Göran Eriksson kapitány napokon belül találkozni kíván az Angol Labdarúgó Szövetség elnökével a hét második felében történt váratlan események miatt.
Lemondott ugyanis főtámogatója, Adam Crozier F.A.-igazgató, valamint Steve McClaren másodedző is távozott a válogatottól.

London. Sven-Göran Eriksson kapitány napokon belül találkozni kíván az Angol Labdarúgó Szövetség elnökével a hét második felében történt váratlan események miatt.

Lemondott ugyanis főtámogatója, Adam Crozier F.A.-igazgató, valamint Steve McClaren másodedző is távozott a válogatottól. Ezek után a svéd szakember azonnal kijelentette: folytatni akarja munkáját, de korántsem biztos, hogy erre módja lesz.

Crozier távozásának oka, hogy Geoff Thomson elnök nem állt ki mellette a Premier League-et irányító testülettel folytatott vitákban. Az élvonalbeli klubok az eddiginél több beleszólást szeretnének a válogatottat és a szövetséget érintő kérdésekbe. McClaren a kezdetektől, 2001 elejétől segítette Eriksson munkáját, néhány hónapig a Manchester United másodedzőjeként, majd az elmúlt közel másfél évben már a Middlesbrough első számú trénereként.

– Fontos feladataim vannak a klubnál – indokolta döntését.

A bizonytalan helyzetet kihasználva az olasz sajtó Giovanni Trapattoni szövetségi kapitány utódjaként igyekszik népszerűsíteni Erikssont, de a svéd kijelentette: angliai pályafutása után már nem akar válogatottat irányítani.

A világhírű edző sorsa Spanyolországban is sokakat foglalkoztat. Ezt bizonyítja, hogy lapértesülések szerint felvetődött a neve az utóbbi hetekben rosszul szereplő Real Madridnál.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?