Tabellaszomszédok csatája

Gúta/Illésháza |

<p>Tabellaszomszédok erőpróbája zajlikmakora délután (14.00) a Gőgh Kálmán stadionban a nyugat-szlovákiai IV. liga délkeleti csoportja 14. fordulójában.</p>

Az elmúlt vasárnap a gútaiak ugyan rakétarajtot vettek és Lovász Marek találatával már az első percben vezetést szereztek az aranyosmaróti fakó volkovcei otthonában, ahonnan azonban a meccs végén megalázó vereséggel (1:5) távoztak. Kisiklásukért az őszi hazai idényzárón szeretnék kiengesztelni szurkolóikat. Polgár Artúr, a vendéglátók edzője kapusproblémákkal küzd. Három kapusa közül ketten sérültek, a harmadik pedig külföldön dolgozik. „Egyedül ennek a posztnak a betöltése okoz fejtörést. A többiek bevethetők. Lapok miatt sem szorult senki kényszerpihenőre. Arra számítok, hogy a mérkőzés kezdetéig a kapuskérdés is megoldódik” – fogalmazott a hazaiak statégája. A Vág-partiak az őszi idényben vendéglátóként a nagysurányiak és a párkányiak elleni párharcukat elbukták. „Odahaza nem engedhetünk meg magunknak újabb pontveszteséget, mindenképpen csapatom győzelmét várom” – nyilatkozta Polgár Artúr. Az illésháziak vasárnap hazai pályán „gyűrték le” (2:1) a lelkesen küzdő ipolyságiakat, akik szépítő góljuk után kitámadtak, pontot szerezniük azonban nem sikerült. A fellazult vendégvédelem adta lehetőségeket a hazaiak nem tudták kihasználni. Bár győzelmük megérdemelt, szurkolóikat nem győzték meg a nagy fordulatról, mely a tavalyi sikeres idényt lenne hivatott felidézni. „Németh sérüléssel bajlódik, míg Skuby Tibor fegyelmi büntetését tölti. Rajtuk kívül mindenki bevethető. Színvonalas, izgalmas összecsapásra, jó eredményre számítok. Hogy mi lehet számunkra a jó eredmény? Nos, szeretnénk elkerülni a vereséget minimum ponttal, jobb esetben pontokkal távozni Gútáról” – summázta elvárásait Milan Bagin, a csallóköziek edzője, aki az idény eleji kudarcsorozat időszakában Zdeno Jánošt váltotta fel a kispadon. Az illésháziak ősszel csupán a nagymegyeri riválisuk otthonában zsákmányoltak pontokat (3:1). (bör)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?