Színvonalas találkozó

Máriatölgyes. Mindkét csapat támadó felfogásban futballozott, ennek köszönhetően jó és színvonalas mérkőzést láthatott a közönség. Gyakran forogtak veszélyben a kapuk, ám a lehetőségek rendre kimaradtak. A három pont sorsa már a 34. percben eldőlt.

Máriatölgyes. Mindkét csapat támadó felfogásban futballozott, ennek köszönhetően jó és színvonalas mérkőzést láthatott a közönség. Gyakran forogtak veszélyben a kapuk, ám a lehetőségek rendre kimaradtak. A három pont sorsa már a 34. percben eldőlt. Ekkor a hazaiak tehetséges, tizennyolc éves játékosa, Adam Nemec talált a hálóba. Ezt követően is érdekes volt a meccs, a védelmek, illetve a kapusok már hibátlan teljesítményt nyújtottak. Figyelemre méltót produkált a házigazdák portása, D. Perniš. Öt perccel a befejezés előtt a csereként beállt Masaryk egyenlíthetett volna, de a kapu torkában rosszul találta el a labdát. A másik oldalon Doktor növelhette volna a Dubnica előnyét, azonban kivárt, s odalett a lehetőség.

Góllövő: A. Nemec (34.). Játékvezető: P. Šuniar, 7000 néző. Sárga lap: Špendla, ill. Gašparík. DUBNICA: D. Perniš–Zimen, Švestka, Špendla, Pleva–Držík, Ševela, Kopačka, Kiška–A. Nemec (90. Doktor), Ižvolt (70. Sokol, 87. Švikruha). TRNAVA: M. Čech– Mar. Gašparík (38. Molnár), Fall, Hrabal, Poljovka–Ujlaky, P. Staňo, Filip, Husár–Bartoš (79. Masaryk), Kriss.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?