Szexbotrány a spanyoloknál: hazazavarhatják De Geát

<p>Óriási bajban van a spanyol válogatott kapusa, David de Gea, akiről azt állítják, hogy egy ismert pornófilmrendezővel két nőt prostitúcióra kényszerített - írja az <a href="http://www.origo.hu/foci-eb-2016/hirek/20160610-szexbotranyba-keveredet…; és a <a href="http://444.hu/2016/06/10/all-a-bal-a-spanyol-valogatott-kapusanak-allit…;

Az egyik nő tanúvallomása szerint De Gea és a Torbe nevű felnőttfilm-rendező arra kényszerítette őt és egy másik nőt, hogy szexuális kapcsolatot létesítsenek az Athletic Bilbao két játékosával, akik közül az egyik Iker Muniain. Ignacio Allende Fernandezt, ismertebb nevén Torbe-ot idén áprilisban letartóztatták, majd vizsgálati fogságban tartották, miután kiderült róla, hogy egy olyan prostitúciós hálózatot tart fenn, amelynek fiatalkorú lányok is a tagjai. Egy nem megnevezett áldozat arról beszélt a nyomozóknak, hogy 2012-ben két futballista nemi erőszakot követett el rajta, egy madridi ötcsillagos szállodában. A nő azt állította, hogy a két férfi tagja volt a spanyolok U21-es keretének. Spanyol lapértesülés szerint az egyikőjük az Athletic Bilbao támadója, Iker Muniain volt, a másik játékost nem ismerte fel. A rendőröknek elmondta, hogy a találkozót a spanyolok válogatott kapusa, David de Gea és Torbe hozták tető alá. Az Eldiario.es szerint a rendőröknek vallomást tevő áldozat és egy másik nő a hotelben találkozott a két futballistával, ahol arra kényszerítették őket, hogy "mindent tegyenek meg, amit kérnek tőlük". Egyúttal figyelmeztették a nőket, hogy ne mondják el senkinek a történteket. Cserébe pénzt is ígértek nekik, de ezt állítólag sohasem kapták meg. Az ügyben egy másik védett tanú is megemlítette De Geát, ő egy, az események idején 18 évesnél fiatalabb lány volt, akit Torbe állítólag kétszer is bedrogozott majd megerőszakolt, illetve arra kényszerítette, hogy pornóvideóban szerepeljen, amit azért küldött el De Geaának és több más Bilbao-játékosnak, hogy eldönthessék, akarnak-e találkozni a lánnyal. A brit Independent már arról ír, hogy De Geát a spanyolok hazaküldték az Eb-ről. Guillem Balague sporttudósító Twitter-bejegyzése szerint viszont De Gea egyelőre csapattársaival együtt a spanyolok szállodájában tartózkodik. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?