Szeretnék elkerülni a hidegzuhanyt

Kisfalud. Vasárnap délután régi ismerősök párharcára kerül sor a kisfaludi futballpályán, ahol a hazaiak a Nádszeg csapatát fogadják. A tabellaszomszédok párharcán színvonalas, izgalmakban bővelkedő játékra van kilátás.

A mérkőzés pikantériája, hogy a vendéglátókat edzőként az a Lépes György vezeti csatába, aki egy évvel ezelőtt még a mátyusföldieknél tevékenykedett. „Lassan ismét összeáll a kollektíva, hiszen most már újra csatasorba állhat Krajcsovics, aki sérülés miatt hat hetes kényszerpihenőre szorult. Védencem már a héten bekapcsolódott az edzésmunkába, hogy mennyi időt tölt el a pályán, az erőnléti állapotától függ. Fegyelmezett csapat a miénk, az idény végének közeledte ellenére sincs olyan labdarúgónk, aki begyűjtött sárga, vagy piros lapjai miatt maradna oldalvonalon kívül. Sokat nyom majd a latban pályánk talajának állapota, hiszen a „katlanban” kialakított játéktér nehezen viseli a felgyülemlett csapadékot” – nyilatkozta lapunknak a tegnapi gyakorlás előtt a csallóköziek szakvezetője. Nem kívánt ugyan jóslásokba bocsátkozni, de annyit azért mégis elmondott, hogy győzni szeretnének. „Két jó képességű csapat esetében mindig a pillanatnyi forma a döntő, eredményt formáló tényező. Annyi biztos, küzdelmes párharcra van kilátás, a futballrajongók megtalálják számításukat. Érvényesíteni szeretnénk a hazai pálya előnyét” – hangzott Lépes György esélylatolgatása. Előnyére szolgálhat, hogy ottani ténykedése idején alaposan feltérképezte a nádszegieket. „Több erőssége is van az Udvaros-legénységnek. Közéjük tartozik a gólveszélyes Ivicze Gyurka, ám rajta kívül még Dohorákra és Hromadára is nagyon oda kell kell figyelni” – vette górcső alá az ellenfelet az ismert csallóközi stratéga.

A vendégeknél az elmúlt napokban náthaláz szedte áldozatait. A csapatkapitány Győri Tibor és Nagy István az edzések helyett az orvosi rendelőkben vizitelt. Dohorák Erik pedig húzódással bajlódik. „Remélhetőleg vasárnapig mindegyikük felépül, s vállalja a játékot. Nagy érvágásnak számít a védelemben tüsténkedő Sárkány Lajos kényszerű kiválása, aki ezúttal négy sárga lap miatt nem lehet a segítségünkre” – tudtuk meg Czakó Ferenctől, a nádszegiek klubelnökétől. Ő is sejti, egykori edzőjük, a futballbarikád másik oldalán harcoló Lépes György jól tudja, melyik ponton a legsebezhettőbb csapata soros ellenfele. „A diagnózist mi is ismerjük, hadilábon állunk a góllövéssel. Az utóbbi hetekben ziccerek sokaságát puskázták el a mieink. Temérdek helyzetre van szükségük ahhoz, hogy a hálóba találjanak – sopánkodott a tisztségviselő. Legutóbb azonban már a helyzetkihasználás szakaszán is javulást tapasztalt. Kísért a múlt, legutóbb súlyos vereséget szenvedtek Iviczéék az aprócska csallóközi település futballpályáján. „Remélem, ezúttal nem lesz hidegzuhany, s legalább egy pontot zsákmányolunk Kisfaludon” – vélekedett a vendégcsapat esélyeiről Czakó Ferenc.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?