Szépségdíjas gólok

Pozsony. A mérkőzés előtti délután viharos szél fújt, havas eső esett, hóvihar tombolt, szikrázóan sütött a nap... Mindez a rangadó közben is megismétlődött. A játék azonban nem volt olyan változatos, mint a bolondos időjárás.

Pozsony. A mérkőzés előtti délután viharos szél fújt, havas eső esett, hóvihar tombolt, szikrázóan sütött a nap... Mindez a rangadó közben is megismétlődött. A játék azonban nem volt olyan változatos, mint a bolondos időjárás. Főleg az első félidőben zajlottak egyhangúan az események, az Inter játékosságban felülmúlta erőlködő, görcsösen futballozó ellenfelét, állandó fölényben leledzett, a feltételekhez képest jó és kulturált összjátékon alapuló, tetszetős offenzív labdarúgást produkált, de nehezen került helyzetbe. A 14. percben Micsovics egyedül húzott kapura, Holec jóval a 16-oson kívülre kifutva kíméletlenül elgázolta, Udvardy játékvezető sípolt, de csak sárga lapot adott a vétkesnek. Ez nem nagyon tetszett az Inter játékosainak, és „bosszúból“a cselesen elvégzett szabadrúgás után Drobňák a bal felső sarokba lőtte a labdát; Holec kapus vetődés közben fejjel a kapufának vágódott, le kellett cserélni. A ligetiek csak ritkán jutottak előre, az Inter uralta a játékot, talán túlságosan is gondtalanul futballozott, mondván, mi vagyunk a pálya urai, a félidő végéig nem történhet semmi. Történt. A 40. percben Šoltis mintegy 30 méterről váratlanul lövésre szánta el magát (széllel szemben!), és a későn vetődő Hýll felett a labda a felső lécről vágódott a hálóba. Ez volt a ligetiek egyetlen lövési kísérlete az első 45 perc során. A szünet után a széltől támogatva átvették a meccs irányítását, „berepüléseik“ egyre többször okoztak zavart ellenfelük 16-osán belül. Egy beívelés után Benčík nagyszerű ütemben felugorva fejjel talált a jobb sarokba. Többször is egyenlíthetett volna a hazai együttes, Drobňák tiszta helyzetből lövés helyet érthetetelenül a semmibe passzolta a labdát, Angelovič lökete centiméterekkel kerülte el a kaput, akárcsak a másik oldalon Šoltisé. Aztán a hajrában a hóvihar elsöpörte az Inter minden reményét, tavaszi harmadik meccsét is elvesztette saját pályáján. A ligetieknek pedig megszakadt a tavaszi döntetlenek sorozata, de tovább tart a veretlenségük, az elmúlt tizenegy találkozón nem kaptak ki. Különben nem volt egy nagy meccs, azt azonban meg kell hagyni, a gólok minden pénzt megértek. Kapura tartó lövések 4:4, mellé 2:1, szögletarány 1:7, szabálytalanságok 15:20.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?