„Szép volt lányok!”

Királyrév. A mátyusföldi faluban már 1972-ben megalakult a női futballcsapat, amely kezdetben a környékbeli együttesekkel játszotta barátságos találkozóit. Ké-sőbb egy ideig nem létezett, mert bajnokság híján idővel egyszerűen nem akadt ellenfél.

Királyrév. A mátyusföldi faluban már 1972-ben megalakult a női futballcsapat, amely kezdetben a környékbeli együttesekkel játszotta barátságos találkozóit. Ké-sőbb egy ideig nem létezett, mert bajnokság híján idővel egyszerűen nem akadt ellenfél. A kilencvenes évek végén újraszervezték a női tizenegyet, s beneveztek az akkor indult területi bajnokságba. Az első idényben sereghajtóként zártak, 2002-ben azonban már másodikként végeztek. Egy esztendővel később pedig Orbán Krisztián irányításával bajnokságot nyertek. A gólkirálynői címet 28 találattal Udvaros Mária szerezte meg, aki azóta már az I. ligás érsekújvári csapatot erősíti. A királyrévi csapat az őszi idény után a területi bajnokság harmadik helyén tanyázik, mindössze két ponttal lemaradva a listavezető alszószeliektől. Tóth Szerafin edző vezetésével a jövő héten kezdik meg a gyakorlásokat a küzdelemsorozat áprilisban induló második felvonására. „A faluban nagyon szeretik a női focit, vannak olyan szurkolók is, akik a hölgyek meccse után meg sem várják a férfiak találkozóját. Az összecsapások végén a nézők kórusban kiáltják: Szép volt lányok! Az egyesület főtámogatója az önkormányzat, emellett több helyi magánvállalkozó is besegít” – újságolta Kollárik Gyula, a csapat menedzsere. (sz. z.)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?