Szentes Lázár besokallt

Debrecen. Ha a debreceni klubvezetés hallgat a népharagra, akkor Szentes Lázárnak, a Loki vezetőedzőjének meg vannak számlálva a napjai. A szurkolók már régóta követelik az edzőváltást, és ezt a DVSC–Kaposvár meccsen verbálisan igen sokszor kifejezték.

Debrecen. Ha a debreceni klubvezetés hallgat a népharagra, akkor Szentes Lázárnak, a Loki vezetőedzőjének meg vannak számlálva a napjai. A szurkolók már régóta követelik az edzőváltást, és ezt a DVSC–Kaposvár meccsen verbálisan igen sokszor kifejezték. A tüntetés az első percben kezdődött, amikor – a fejleményeket meg sem várva – egyből Szentes felmenőit emlegette a tábor. Következett egy transzparens, amelyen a Diósgyőrben kölcsönben szereplő Tisza Tibort követelték a csapatba a brazil Leonardo helyére.

Időközben megszerezte a vezetést a Kaposvár, és akadtak szurkolók, akik már a tenyerüket dörzsölték: „ezt már nem ússza meg a Szentes...”

„Ha ti úgy, akkor én így” – gondolta Szentes, és a 61. percben támadásba lendült, és elkövette a főbűnt: lehozta a közönségkedvenc Sándort, akinek a helyére a nem igazán kedvelt „Szentes-bébi”, Kiss Zoltán érkezett. A Loki a végére fordítani tudott, ám a szurkolók tovább szapulták a trénert. Szentesnek mindez már sok volt, és feldúltan bemenekült az öltözőbe. Később már senki sem látta őt.

Igaz, ezt a szurkolók legkevésbé sem bánták.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?