Szeged: hazai vereség

A MOL-Pick Szeged 31:29-re kikapott a Vardar Szkopjétól a férfikézilabda Bajnokok Ligája 13. fordulójában múlt vasárnap, így az ötödik helyen áll csoportjában.Szeged.

A MOL-Pick Szeged 31:29-re kikapott a Vardar Szkopjétól a férfikézilabda Bajnokok Ligája 13. fordulójában múlt vasárnap, így az ötödik helyen áll csoportjában.

Szeged. A találkozó előtt a hazai szurkolók egy molinóval emlékeztek arra a három debreceni drukkerre, akik halálos autóbaleset áldozatai lettek, miközben a Békéscsaba otthonában rendezett bajnokiról utaztak hazafelé.

Rendkívül kiélezett és szoros első félidőt láthatott a közönség, egyik csapat sem tudott komolyabb előnybe kerülni. A szünetre végül a szegediek térhettek vezetéssel.

A második félidőt rosszul kezdte a Szeged, a vendégek három góllal el tudtak lépni. A macedónok fokozatosan növelték előnyüket, mindeközben a magyar csapat rengeteg labdát adott el, és ziccerek sorát rontotta el. A hajrában már nem tudta ledolgozni hátrányát a Szeged, így kétgólos vereséget szenvedett.

„A Vardar elegánsan játszik, amikor veszít és amikor nyer is. A kapusteljesítmények közötti különbség döntően befolyásolta az eredmény alakulását. Még nem veszett el minden, maradt lehetőségünk a javításra” – értékelt Juan Carlos Pastor, a hazaiak vezetőedzője.

A Szeged a jövő heti utolsó fordulóban a lengyel Kielce vendége lesz. (MTI, NSO)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?