Holnap egyes helyeken akár 38 fok is lehet!

hőség klímaváltozás illusztráció

Ha nem lett volna elég az eddigi hőhullám, akkor...

Besztercebánya és Nyitra megye déli részén pénteken a hőmérséklet helyenként akár 38 fokig is emelkedhet. A Szlovák Hidrometeorológiai Intézet (SHMÚ) ezért harmadfokú figyelmeztetést adott ki. Az ország más részein is hőségre kell számítani.

Pénteken előreláthatólag 13:00 és 19:00 óra között harmadfokú figyelmeztetés lép érvénybe a Selmecbányai, Gyetvai, Korponai, Losonci, Nagykürtösi, Zólyomi, Zsarnócai, Garamszentkereszti, Aranyosmaróti, Érsekújvári, Lévai és a Komáromi járásban.

Másodfokú figyelmeztetés lép érvénybe egész Pozsony és Nagyszombat megyében, illetve Trencsén és Kassa megye legtöbb járásában. Besztercebánya és Nyitra megye föntebb nem említett járásaiban szintén másodfokú figyelmeztetést adtak ki.

Elsőfokú figyelmeztetés érvényes Zsolna és Eperjes megye több járásában, illetve a Vágbesztercei, Gölnicbányai, Iglói és a Breznóbányai járásban.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?