Szabics az élmezőnyben

Wiesbaden. Szabics Imre a 16. helyen áll a világ legjobb góllövői között ebben az évben. A labdarúgás történetével és statisztikájával foglalkozó (IFFHS) szervezet ranglistáját a francia Thierry Henry vezeti.

Wiesbaden. Szabics Imre a 16. helyen áll a világ legjobb góllövői között ebben az évben. A labdarúgás történetével és statisztikájával foglalkozó (IFFHS) szervezet ranglistáját a francia Thierry Henry vezeti. A rangsorban a válogatottban és a nemzetközi, valamint európai kupamérkőzéseken elért találatokat veszik figyelembe. Ezek alapján a VfB Stuttgart csatára összesen nyolcszor volt eredményes (hatszor a nemzeti tizenegyben, kétszer a Bajnokok Ligájában) és a 16. az olasz Filippo Inzaghi (AC Milan) társaságában.

A világ legjobb góllövői az idén: 1. Henry (francia, Arsenal, 12 gól, 10 a válogatottban, 2 a klubban), 2. Raúl (spanyol, Real Madrid, 12, 6/6), 3. Koller (cseh, Borussia Dortmund, 11, 7/4), 4. Trezeguet (francia, Juventus, 11, 6/5), 5. Vaj Lun-au (Wai Lun Au, kínai, FC Hongkong, 10, 10/0), 6. Liguera (uruguayi, Fenix Montevideo, 10, 7/3), 7. Donovan (amerikai, San Jose Earthquakes, 9, 7/2), 8. Drogba (elefántcsontparti, Olympique Marseille, 9, 4/5), 9. Ronaldo (brazil, Real Madrid, 9, 1/8)... 16. Szabics Imre (Sturm Graz, VfB Stuttgart) és F. Inzaghi (olasz, AC Milan) 8-8 (6/2)-(6/2). Azonos eredménynél a több válogatottbeli gólt számít.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?