Súlyos sérülése ellenére Ibra nem vonul vissza

Manchester |

<div>Zlatan Ibrahimovic, a Manchester United svéd támadója közösségi oldalán bejelentette, súlyos sérülése ellenére nem vonul vissza.</div>

A csatár az Anderlecht elleni Európa Liga-negyeddöntő múlt csütörtöki visszavágóján szenvedett súlyos térdsérülést, amikor egy felugrás után rosszul esett. Azt még nem tudni, mennyi időt kell kihagynia, de az biztos, hogy ebben az idényben már nem számíthat rá a vezetőedző José Mourinho. „Köszönöm a rengeteg támogatást és szeretetet, amit kaptam. Mint minden máson, ezen is túl fogok jutni, és erősebben fogok visszatérni. Eddig is jobbára egy lábbal játszottam, úgyhogy nem lesz gond. Egy dolog viszont biztos: én vagyok az egyetlen, aki eldönti, mikor van vége. Az, hogy feladjam, nem opció. Hamarosan találkozunk” – írta Instagram-oldalán Ibrahimovic, aki először nyilatkozott sérülése óta. Egyelőre nem tudni, hogy a 35 éves svéd támadó – aki a mostani idényben 28 gólt szerzett klubcsapatában – hol folytatja pályafutását, ugyanis még nem írta alá egyéves hosszabbítási opcióját a Manchester Uniteddel, amely tavaly nyáron szerződtette a Paris Saint-Germaintől.
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?