SPORTHĺRADÓ

Utánpótlás labdarúgó Eb-selejtezőn: Málta–Magyarország 0:2 (0:2), góllövők: Bajada (28. – öngól) és Tisza (38.).
Barátságos futballmérkőzésen Aranyosmaróton: Zl. Moravce– Szlovákia U21 1:2 (0:0), g.: Piaček (64.), ill. Bakoš (49.), Halenár (82. – 11-esből).

Utánpótlás labdarúgó Eb-selejtezőn: Málta–Magyarország 0:2 (0:2), góllövők: Bajada (28. – öngól) és Tisza (38.).

Barátságos futballmérkőzésen Aranyosmaróton: Zl. Moravce– Szlovákia U21 1:2 (0:0), g.: Piaček (64.), ill. Bakoš (49.), Halenár (82. – 11-esből).

Előkészületi labdarúgó-mérkő-zésen: ĺrország–Horvátország 1:0, g.: Rob. Keane (24.); Ausztrália–Norvégia 2:2, g.: Cahill (45.), Skoko (58.), ill. Iverson (40.), Pedersen (73.).

Henrik Larssont választották Svédországban az év legjobb labdarúgójának. A válogatott erőssége nagy fölénnyel végzett az élen.

Szabadságra küldték Ivan Huckót, a Corgoň Ligában szereplő Ružomberok vezetőedzőjét. Helyét ideiglenesen Ľubomír Moravčík klubelnök foglalja el.

Dnyepropetrovszki tenisztorna, 1. forduló: Kučera–Volcskov 4:6, 6:3, 6:3; Baccanello–Beck 6:7, 6:2, 6:4.

A Prešov férfi kézilabdacsapata a BL nyolcaddöntőjében a német Kiel együttesével mérkőzik. A Veszprém az ukrán Zaporizsjával, a Szeged pedig a címvédő szlovén Celjével mérkőzik. Az EHF-kupában a Dunaferr ellenfele a lengyel Wroclaw lesz.

Helsinki tenisztorna, 2. forduló: Wessels–Čapkovič 6:4, 6:2.

Jörg Berger lett a Hansa Rostock labdarúgócsapatának új vezető-edzője.

Eckentali teniszviadal, 2. forduló: Mertiňák–Kohlschreiber 6:4, 7:5.

Továbbra is véleménykülönbségek vannak a Forma–1-et irányító Bernie Ecclestone és a silverstone-i pálya tulajdonosai között, így kérdéses, lesz-e jövőre Brit Nagydíj.

Férfi kézilabda Világkupa, Svédország – B-csoport: Franciaország–Magyarország 26:23, Németország–Izland 29:28; A-csoport: Dánia–Horvátország 29:23, Svédország–Szlovénia 31:31.

Női kosárlabda Euroliga, 3. forduló – B-csoport: Dinamo Moszkva–Pécs 63:56, Delta Košice–Szp. Athén 63:68. C-csoport: Szamara–Szolnok 82:44.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?