SPORTHĺRADÓ

A székesfehérvári polgármester szerint a Videoton labdarúgócsapata csak úgy menthető meg, ha sikerül értékesíteni a 84 százalékos önkormányzati tulajdonrészt.

Vuelta, spanyol kerékpáros körverseny (7. szakasz): 1. Petacchi (olasz), 2. Zabel (német), 3. Freire (spanyol), ... 126. Bodrogi (magyar) azonos idővel.

A székesfehérvári polgármester szerint a Videoton labdarúgócsapata csak úgy menthető meg, ha sikerül értékesíteni a 84 százalékos önkormányzati tulajdonrészt.

Vuelta, spanyol kerékpáros körverseny (7. szakasz): 1. Petacchi (olasz), 2. Zabel (német), 3. Freire (spanyol), ... 126. Bodrogi (magyar) azonos idővel. Összetettben: 1. Beltran (spanyol), ... 96. Bodrogi.

Forma–1-es Olasz Nagydíj (Monza), 2. szabadedzés: 1. Kimi Räikkönen (finn), 2. Rubens Barrichello (brazil), 3. Michael Schumacher (német), ... 23. Baumgartner Zsolt (magyar).

Ján Filc, a jégkorong Világkupán leszerepelt (négy mérkőzés – négy vereség) szlovák jégkorongozók vezetőedzője kijelentette: a továbbiakban már nem ő irányítja a válogatottat.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?