SPORTHĺRADÓ

- Hormay Adrien ezüstérmes lett, ezzel a magyarok közül ő végzett a legelőkelőbb helyen a párbajtőröző nők Martini Kupáján. A győzelmet az olimpiai és világbajnok francia Laura Flessel szerezte meg. A csapatdöntőben: Magyarország–Franciaország 45:39.

- Hormay Adrien ezüstérmes lett, ezzel a magyarok közül ő végzett a legelőkelőbb helyen a párbajtőröző nők Martini Kupáján. A győzelmet az olimpiai és világbajnok francia Laura Flessel szerezte meg. A csapatdöntőben: Magyarország–Franciaország 45:39.- A labdarúgó Afrika Kupán – B-csoport: Marokkó–Burkina Faso 2:1; C-csoport: Kongói Demokratikus Köztársaság–Togó 0:0; D-csoport: Szenegál–Zambia 1:0.- A magyar férfi kosárlabda-válogatott a kaposvári Európa-bajnoki középdöntő mérkőzésen biztosan, 94:71-re legyőzte Észtországot.- A COOP Hungary üzletlánc 2004 végéig 100 millió forinttal támogatja a Magyar Olimpiai Bizottságot.- Meglepetésre a Siófok és a Rákospalota jutott be a magyar teremlabdarúgó-bajnokság február 2-án, Dunaújvárosban sorra kerülő hatos döntőjébe.- Az orosz Szvetlana Feofanova 466 cm-es eredménnyel új Európa-csúcsot ért el rúdugrásban a dortmundi fedettpályás atlétikai viadalon.- Svédországban folytatódott a férfi kézilabda Eb – A-csoport: Ukrajna–Lengyelország 30:23, Svédország–Csehország 31:23, Csehország–Ukrajna 30:17; B-csoport: Oroszország–Izrael 27:26, Dánia–Portugália 27:20, Oroszország–Portugália 28:19; C-csoport: Spanyolország–Svájc 24:22, Izland–Szlovénia 31:25; D-csoport: Németország–Horvátország 26:21, Franciaország–Jugoszlávia 22:20, Németország–Jugoszlávia 27:21.- A női kézilabda Szlovák Kupa negyeddöntőjében az aranyosi együttes hazai pályán 30:20-ra kikapott a pozsonyi Intertől.- A pöstyéni hokigálán: Nyugat–Kelet 13:7 (6:3, 1:1, 6:3).- A német labdarúgó Bundesligában szereplő Borussia Mönchengladbach március 15-én megkezdi stadionjának átalakítását.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?