SPORTHĺRADÓ

Rövidpályán világcsúcsot állított fel 1:04.79 perccel a női 100 méteres mellúszásban Tara Kirk, az Egyesült Államok egyetemi bajnokságán.

Remák Zoltán (ŽP Šport Podbrezová) összesítésben a 12. helyen zárt a Miklós királyról elnevezett ötnapos nemzetközi kerékpárversenyen Szerbia-Montenegróban.

Rövidpályán világcsúcsot állított fel 1:04.79 perccel a női 100 méteres mellúszásban Tara Kirk, az Egyesült Államok egyetemi bajnokságán.

Remák Zoltán (ŽP Šport Podbrezová) összesítésben a 12. helyen zárt a Miklós királyról elnevezett ötnapos nemzetközi kerékpárversenyen Szerbia-Montenegróban.

Az etióp Kenenisa Bekele nyerte a férfiak rövid távját, a 4 km-t a 32. mezeifutó világbajnokságon, Brüsszelben. A nők hosszú távján, 8 km-en hatalmas meglepetésre az ausztrál Benita Johnson győzött.

Elválik feleségétől Marcelo Ríos chilei teniszező: az egykori világelső három éve vette el Giuliana Sotelát, s a házasságból egy kislányuk született.

A spanyol Oscar Freire nyerte meg a 95. Milánó–San Remo kerékpárversenyt, az országúti Világkupa nyitó viadalát. A második helyen a német Erik Zabel, a harmadikon az ausztrál Stuart O’Gready végzett.

Az első helyen kiemelt Roger Federer és Tim Henman (9.) jutott be az Indian Wellsben zajló 2,8 millió dolláros férfi tenisztorna döntőjébe. A svájci klasszis három játszmában, óriási küzdelemben 4:6, 6:3, 6:4-re győzött a hazai közönség kedvence, Andre Agassi ellen, míg a britnek jóval könnyebb dolga volt a grúz Irakli Labadzéval (6:3, 6:2).

A Nemzetközi Torna Szövetség (FIG) fegyelmi bizottsága tíz hónapra eltiltotta Szimona Pejcsevát: a háromszoros világbajnok bolgár versenyző szervezetében egy augusztusi ellenőrzés során a tiltólistán szereplő furoszemid jelenlétét mutatták ki.

NBA–eredmények: Washington–Atlanta 94:84; Toronto–Chicago 91:96; NY Knicks–New Jersey 79:65; Cleveland–Utah 88:97; Indiana–Sacramento 92:94; New Orleans–Seattle 80:91; Detroit–Denver 94:75; Dallas–Boston 120:104; Phoenix–Minnesota 80:93; LA Lakers–LA Clippers 106:100; Golden State–Houston 90:84; Miami–Philadelphia 101:69; Atlanta–Utah 81:87; Memphis–Indiana 99:95; Chicago–NY Knicks 87:81; San Antonio–Boston 103:87; Phoenix–Milwaukee 123:111; Portland–Orlando 92:73.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?