SPORTHĺRADÓ

Óriási az érdeklődés a február 2. és 8. között a Budapest Sportarénában lebonyolításra kerülő műkorcsolya és jégtánc Európa-bajnokság iránt: a kontinensviadalra eddig elővételben közel 10 ezer jegy kelt el. A rendezők 33 ország műkorcsolyázóit várják a magyar fővárosba.
Alpesisí VK, Val Gardena, férfi szuper G: 1.

Óriási az érdeklődés a február 2. és 8. között a Budapest Sportarénában lebonyolításra kerülő műkorcsolya és jégtánc Európa-bajnokság iránt: a kontinensviadalra eddig elővételben közel 10 ezer jegy kelt el. A rendezők 33 ország műkorcsolyázóit várják a magyar fővárosba.

Alpesisí VK, Val Gardena, férfi szuper G: 1. Lasse Kjus (norvég) 1:36,94; 2. Stephan Eberharter +0,10; 3. Hermann Maier (osztrákok) +0,48. Az összetett VK állása 11 verseny után: 1. Hermann Maier 465, 2. Hans Knauss (osztrákok) 358, 3. Lasse Kjus 350.

A hagyományos tenisz-világranglistán és az ATP Race-ben is első amerikai Andy Roddick indul a jövő évi athéni olimpián. Az olimpiai tenisztornát augusztus 15. és 22. között rendezik meg, és nyolc nappal a finálét követően kezdődik a US Open. Az amerikai nyílt bajnokságon az idén Roddick diadalmaskodott.

Alaposan megszenvedett a Real Madrid a továbbjutásért a spanyol labdarúgó Király Kupa második fordulójában. A Primera División éllovasa a másodosztályú Leganes otthonába látogatott, s a hazaiak a 87. percig továbbjutásra álltak, ám Santiago Solari találatával kiegyenlített a madridi elitklub. A hosszabbításban a fővárosiak Raúl góljával harcolták ki a 4:3-arányú győzelmet.

Női kosárlabda Euroliga, 9. forduló, B csoport: Gdynia (lengyel)–MiZo-Pécsi VSK 70:63. A brünni Gambrinus került a csoport élére, a szintén ugyanannyi pontot szerzett Pécs és Gdynia előtt.

Kolumbia szerezte meg a bronzérmet a húsz éven aluliak labdarúgó-világbajnokságán az Egyesült Arab Emírségekben. A 3. helyért játszott meccsen: Kolumbia–Argentína 2:1 (1:1), g.: Carrillo, Castrillon, ill. Ferreyra, 60 ezer néző. A Brazília–Spanyolország döntő tegnap lapzártánk után ért véget.

Szóbeli megegyezés született a pozsonyi Slovan labdarúgóklub vezetői és a Daniel Jemmer körüli német csoport között a fővárosi klub eladásáról, közölte esti híradásában a Markíza Televízió.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?