SPORTHĺRADÓ

Hét és fél kg-mal megjavítva eddigi legjobbját, 242,5 kg-os teljesítménnyel a magyar Dankó Ilona a negyedik helyen végzett összetettben a 75 kg-os kategóriában a vancouveri súlyemelő-világbajnokságon.

Hét és fél kg-mal megjavítva eddigi legjobbját, 242,5 kg-os teljesítménnyel a magyar Dankó Ilona a negyedik helyen végzett összetettben a 75 kg-os kategóriában a vancouveri súlyemelő-világbajnokságon.

Újabb sérülés zavarta meg a szlovák 20 éven aluli futballválogatott vb-felkészülését, a harcképtelen trencséni Igor Hrabač helyett a rózsahegyi Marek Bakoš kapott meghívót a keretbe.

Egy neve elhallgatását kérő olasz profi országúti kerékpáros egy televíziós interjúban elismerte, hogy a kerekesek legalább 90 százaléka doppingol.

Cseh labdarúgóliga, 15. forduló: Slavia–Č. Budéjovice 0:1, góllövő: Vozábel (82.).

Az NBA legutóbbi játéknapján: Dallas–San Antonio 95:92, Phoenix–Orlando 96:89.

Marcello Lippi, a Juventus labdarúgócsapatának vezetőedzője azt szeretné, ha semleges pályán kerülne sor a jövő keddre kiírt, de a törökországi terrortámadások miatt egy héttel elhalasztott Galatasaray elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésre.

A budapesti női kézilabdatorna 2. fordulójában: Franciaország–Magyarország 29:17.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?