SPORTHĺRADÓ

Az ipolysági Gáspár Lászlót választották az évtized legjobb mozgássérült sportolójának, aki asztaliteniszben néhányszoros világ- és Európa-bajnok, az atlantai és sydneyi paralimpia érmese. A díjat tegnap adták át Pöstyénben.

Az ipolysági Gáspár Lászlót választották az évtized legjobb mozgássérült sportolójának, aki asztaliteniszben néhányszoros világ- és Európa-bajnok, az atlantai és sydneyi paralimpia érmese. A díjat tegnap adták át Pöstyénben. Lyócsa Imre szepsi íjászt, aki kétszeres világ- és egyszeres Európa-bajnok, valamint a sydneyi paralimpia bronzérmese a 9. helyre rangsorolták.

Garri Kaszparov támadó állásban elkövetett súlyos bakija után New Yorkban elvesztette az X3D Fritz számítógépes program elleni négyjátszmás sakkmérkőzés második partiját, így 1,5:0,5-re a Fritz vezet. A harmadik összecsapást vasárnap játsszák.

Az orosz bajnoki cím elhódítása után távozott posztjáról Valerij Gazzajev, a CSZKA Moszkva labdarúgócsapatának vezetőedzője.

Elhalasztják az AC Milan és a Juventus decemberre tervezett szaúd-arábiai bemutató mérkőzését, mert szerdán az olasz csendőrség násziríjai főhadiszállásánál egy gépkocsiba rejtett, nagy erejű pokolgép 19 olasz és 9 iraki halálát okozta.

Mohamed Kallon doppingtesztjének B-próbája is pozitív eredményt hozott, így az Internazionale labdarúgója akár kétéves eltiltást is kaphat.

NHL-eredmények: New York Islanders–Montreal 3:1, Philadelphia–Vancauver 4:3 – h.u., Ottawa –Columbus 5:2, Carolina–Atlanta 5:1, New Jersey–Florida 3:1, Minnesota–Edmonton 0:2, Nashville– Calgary 4:1, Phoenix–Colorado 3:2 – h.u., Los Angeles–Toronto 4:4, San Jose–St. Louis 3:4 – hosszabbítás után.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?