SPORTHĺRADÓ

A francia Nao Chess Club nyerte a férfi sakkcsapatok Európa Kupáját, a Zalaegerszeg együttese a 10., a Martin a 15. helyen végzett 45 együttes közül.

A francia Nao Chess Club nyerte a férfi sakkcsapatok Európa Kupáját, a Zalaegerszeg együttese a 10., a Martin a 15. helyen végzett 45 együttes közül. A franciák sikere némi meglepetés, a Garri Kaszparovval felálló Lagyja-Kazany nem került dobogóra sem (Kaszparov egyébként kikapott Huzmantól, aki a FIDE-világranglista 172. helyén áll), a címvédő Boszna Szarajevó csak a 16. lett.

Clément (francia) nyerte a metzi nemzetközi férfi tenisztornát, a döntőben 6:3, 1:6, 6:3 arányban nyert a chillei Gonzalez ellen.

Mérkőzés közben szívinfarktust kapott Kovacsevics, a Crvena zvezda labdarúgócsapatának 23 éves középpályása, az első diagnózis szerint bal szívkamrájában záródott el egy ér.

Moszkvában befejeződött a nemzetközi férfi tenisztorna (összdíjazás 1 millió dollár), a döntőben: Dent–Szargszjan 7:6, 6:4; a női versenyt (az összdíjazás 1,3 millió dollár) Miskina nyerte 6:2, 6:4-re verte a francia Mauresmot.

A szlovák Mertiňák, Sekáč teniszkettős bekerült az indiai torna döntőjébe, miután az elődöntőben 6:1, 7:6 arányban nyert egy német–osztrák páros ellen.

Az osztrák Hypo Niederösterreich sorozatban harmadszor kapott ki a magyar kézilabda NB I-ben, szombaton a Hódmezővásárhely verte 33:21-re az osztrák együttest.

Az első helyen kiemelt német Schüttler két játszmában győzte le 7:6, 6:2 arányban a másodikként rangsorolt francia Grosjeant a tokiói tenisztorna férfi egyes döntőjében.

A magyar bajnok, Domino-BHSE győzelmével zárult a hagyományos berlini nemzetközi férfi vízilabdatorna, Kovács István együttese a zárónapon a házigazda és címvédő német Spandau gárdáját verte 14:9-re, így száz százalékos mérleggel végzett az élen.

Erik Zabel némi meglepetésre lehajrázta az egész évben kirobbanó formában versenyző olasz Petacchit, s ezzel a német kerékpáros megnyerte a tíz viadalból álló országúti Világ Kupa-sorozat 9. állomását, legendás Paris-Tours-t.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?