SPORTHĺRADÓ

Már csak a Tóth Krisztina, Bátorfi Csilla női páros van versenyben a párizsi asztalitenisz-világbajnokságon. Női egyesben Bátorfi tajvani, Tóth kínai ellenféltől kapott ki 4:2-re a legjobb 32 között.

Már csak a Tóth Krisztina, Bátorfi Csilla női páros van versenyben a párizsi asztalitenisz-világbajnokságon. Női egyesben Bátorfi tajvani, Tóth kínai ellenféltől kapott ki 4:2-re a legjobb 32 között.

Bodrogi László remek teljesítményt nyújtva a harmadik lett a belga kerékpáros körverseny második szakaszán, így összetettben feljött a hatodik helyre.

Kuti Kis Rita simán legyőzte a jóval esélyesebbnek tartott Martina Suchát, míg Kapros Anikó nagy csatában kerekedett felül Lubomira Bacseván a selejtező második fordulójában. Ezzel mindkét magyar lányt már csak egy siker választja el a francia nyílt teniszbajnokság 128-as elitmezőnyétől.

Az összetettben vezető olasz Gilberto Simoni nyerte a 86. Giro d’Italia kerékpáros körverseny 12. szakaszát, így növelte előnyét üldözőivel szemben. Mario Cipollini, az olaszok világbajnoka sérülés miatt feladta a versenyt.

Lars-Christer Olsson eddigi marketingigazgató váltja az év végén visszavonuló német Gerhard Aignert az Európai Labdarúgó Szövetség főigazgatói posztján.

A teniszsport álompárja, Andre Agassi és Steffi Graf nem indul vegyespárosban az év második Grand Slam-tornáján, mivel a németek egykori csillaga ismét állapotos.

Az Ottawa idegenben, hosszabbítás után nyert 2:1-re a New Jersey ellen, így a 7., az utolsó mérkőzésen dől el a továbbjutás az NHL Keleti-főcsoportjának fináléjában.

A San Antonio hazai pályán magabiztosan győzte le (119:106) a Dallast, 1:1-re módosítva az állást az NBA Nyugati-főcsoportjának döntőjében.

Tizenhat év után lemondott Jesus Gil y Gil, az Atletico Madrid futballklub 70 éves elnöke, akinek tevékenységét rendszeres botrányok jellemezték, eddig 80 esetben indult ellen bírósági eljárás.

Bejelentette visszavonulását Oliver Bierhoff, az olasz Chievo fejjátékáról híres német labdarúgója, aki utolsó mérkőzését szombaton játssza a Juventus ellen. A 35 éves csatár 70-szer szerepelt a válogatottban és 37 gólt lőtt.

A KENO 10 nyerőszámai: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 10, 13, 16, 17, 20, 26, 28, 37, 44, 47, 57, 61, 77, 80.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?