SPORTHĺRADÓ

Idegenben játszott döntetlent a kisudvarnoki női labdarúgócsapat az I. liga rájátszásának 10. fordulójában: Žilina–Malé Dvorníky 2:2. A vendégek (góljaikat Árvai és Jarošová szerezte) emberhátrányban (a 65 percben Bodrogit kiállították) egyenlítettek.

Idegenben játszott döntetlent a kisudvarnoki női labdarúgócsapat az I. liga rájátszásának 10. fordulójában: Žilina–Malé Dvorníky 2:2. A vendégek (góljaikat Árvai és Jarošová szerezte) emberhátrányban (a 65 percben Bodrogit kiállították) egyenlítettek.

Bűnösnek vallotta magát egy sydneyi bíróságon Andrej Manszurov orosz kerékpáredző, aki doppingszereket próbált meg becsempészni Ausztráliába.

Elképzelhető, hogy az Arsenal labdarúgócsapatának kapusa, David Seaman még egy évet a londoni csapatnál marad, a 40 éves hálóőr bravúrosan védett a FA Kupa döntőjében, az együttes neki köszönheti az 1:0-ás győzelmet.

Franziska van Almsick, a németek úszója lemondta részvételét a barcelonai világbajnokságon. A 25 éves sztár azért nem indul a júliusi „vizes“ vb-n, mert elsősorban a 2004-es olimpiára koncentrál, Athénban ugyanis meg szeretné szerezni élete első ötkarikás aranyérmét.

Napi 2-3 edzéssel készül a Bosznia-Hercegovina elleni vb-selejtezőre a magyar női kézilabda-válogatott, amely szombaton 17 órakor mérkőzik Tuzlában a hazaiak legjobbjaival. A visszavágót május 31-én rendezik Nyíregyházán.

Százezer amerikai dollárral gazdagodott a magyar női vízilabda-válogatott, amelynek támogatására a Nemzetközi Olimpiai Bizottság szavazott meg ekkora összeget.

A Rapid Bucuresti idegenben 1:1-es döntetlent játszott a Nationalal, így az utolsó 2 forduló eredményeitől függetlenül megnyerte a román labdarúgó-bajnokságot.

A New Jersey jutott előnyhöz az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság Keleti-főcsoportjának dön-tőjében, miután az első mérkőzésen idegenben nyert 76:74-re a Detroit ellen.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?