SPORTHĺRADÓ

Lipcsében kisorsolták a szeptemberi férfi röplabda Eb csoportbeosztását 1. csoport: Szlovákia, Olaszország, Csehország, Németország, Spanyolország és Franciaország. 2. csoport: Szerbia-Montenegró, Oroszország, Lengyelország, Görögország, Hollandia és Bulgária.

Lipcsében kisorsolták a szeptemberi férfi röplabda Eb csoportbeosztását 1. csoport: Szlovákia, Olaszország, Csehország, Németország, Spanyolország és Franciaország. 2. csoport: Szerbia-Montenegró, Oroszország, Lengyelország, Görögország, Hollandia és Bulgária.

A május 28-án sorra kerülő Megyeri búcsú elnevezésű gálamér-kőzés keretében köszönti három korábbi játékosát (Vébert, Szlezákot és Medgyesit) az Újpest FC labdarúgócsapata. Mindhárom futballista a lila-fehér együttes tagjaként, bajnoki találkozón szenvedett súlyos sérülést, s ezek az események vezettek oda, hogy fel kellett hagyniuk az élvonalbeli szerepléssel.

A női I. kosárlabdaliga 3. helyéért vívott playoff-mérkőzésen: Slovan Bratislava–UMB B. Bystrica 64:61 (30:27), a sorozat állása 2:2.

Egyre valószínűbb, hogy Pete Sampras a US Open tavalyi döntőjének megnyerésével fejezte be sikerekben rendkívül gazdag pályafutását, mert a május 26-én kezdődő francia nyílt teniszbajnokság után már a számára oly kedves wimbledoni viadalt is lemondta.

A római női tenisztorna negyeddöntőjében: Mauresmo–Capriati 6:3, 7:6, S. Williams–Martinez 7:5, 6:2, Pisnik–Sugiyama 1:6, 3:6.

Az NBA playoff-sorozatának legutóbbi eredményei, Nyugati-fő-csoport, elődöntő: LA Lakers–San Antonio 82:110, a párharc vég-eredménye: 2:4; Sacramento– Dallas 115:109, az állás: 3:3.

Győzött és ezzel előnyhöz jutott a New Jersey az NHL Keleti-főcso-portjának döntőjében: New Jersey– Ottawa 1:0 (1:0, 0:0, 0:0), a sorozat állása: 2:1.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?