SPORTHĺRADÓ

Az ukrán Vitalij Klicsko is ringbe lép június 21-én, a Lewis–Johnson WBC-címmérkőzés felvezető programjában, Los Angelesben. Klicsko ellenfele egyelőre nem ismert, de elképzelhető, hogy a botrányairól elhíresült egykori világbajnok Mike Tyson lesz a tízmenetes csata másik szereplője.

Az ukrán Vitalij Klicsko is ringbe lép június 21-én, a Lewis–Johnson WBC-címmérkőzés felvezető programjában, Los Angelesben. Klicsko ellenfele egyelőre nem ismert, de elképzelhető, hogy a botrányairól elhíresült egykori világbajnok Mike Tyson lesz a tízmenetes csata másik szereplője.

Rómában megkezdődött a 2,45 millió dollár összdíjazású férfi tenisztorna. Az 1. forduló eredményeiből: Hrbatý–Enqvist 6:3, 6:3; Coria–Henman 6:2, 6:1; Ferrer–Agassi 0:6, 7:6, 6:4; Ferreira–Lopez 3:6, 6:4, 6:3; Hanescu–Juzsnyij 7:6, 6:3.

A Munka Érdemkereszt aranyfokozatával tüntették ki Spanyolországban Alfredo di Stefanót, valamint posztumusz Kubala Lászlót, a Real Madrid és az FC Barcelona egykori zseniális labdarúgóit.

Keményen bírálta az idén bevezetett edzésrendet Bernie Ecclestone, a Forma–1 elsőszámú vezetője: – Unalmas nézni, hogy mindig csak egy autó van a pályán az időmérők során. A változás ellenére a rajtrács ugyanúgy néz ki, mint tavaly.

Már az első fordulóban búcsúzni kényszerült Henrieta Nagyová, a berlini női tenisztornán miután 1:6, 1:6 arányban kikapott az orosz Lihovcevától.

A japán Mitóban elért 9,93 mp-es idejével, az ausztrál Patrick Johnson az első futó ebben az évben aki 10 másodpercen belül teljesített.

Serena Williams jelentős előnnyel vezeti a női teniszezők WTA-ranglistáját, nővére, Venus és a belga Clijsters előtt. Hantuchová a 9., Mandula a hetvenegyedik.

Az NBA rájátszásának negyeddöntőjében a Detroit és a Dallas is a 7. mérkőzésen (4:3-as összesítéssel) harcolta ki a továbbjutást. Detroit–Orlando 108:93, Dallas–Portland 107:95.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?