SPORTHĺRADÓ

Az Európai Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága rekordösszegű büntetéssel sújtotta az angolokat a törökök elleni Eb-selejtező alatt tapasztalt rendbontás, illetve rasszista bekiabálások miatt.

Az Európai Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága rekordösszegű büntetéssel sújtotta az angolokat a törökök elleni Eb-selejtező alatt tapasztalt rendbontás, illetve rasszista bekiabálások miatt. A szigetországi szövetségnek 150 ezer svájci frankot kell fizetnie, ugyanakkor nem kell zárt kapuk mögött rendeznie a szlovákok elleni, június 11-i middlesbrough-i mérkőzést.

Daniela Hantuchová nem jutott a varsói női tenisztorna 3. fordulójába, miután 6:2, 6:4 arányban kikapott a kolumbiai Zuluagától.

Férfi kézilabda HIL, playoff-elő-döntő: Nové Zámky–Prešov 34:29 (18:13) – az állás: 2:2.

A losonci férfi kosárlabdacsapat a playoff-elődöntő 5. mérkőzésén 94:60-ra nyert a Slávia Nitra ellen, s bejutott a szombati döntőbe, ahol az Inter lesz az ellenfele.

A német labdarúgó Bundesligában szereplő FC Nürnberg menesztette Klaus Augenthaler vezetőedzőt, mert a csapat az utóbbi négy fordulóban még csak gólt sem lőtt. Utódja Wolfgang Wolf (korábban Wolfsburg) lett.

Sir Alex Ferguson, a Manchester United vezetőedzője 10 ezer svájci frankos büntetést kapott, mert részrehajlással vádolta meg az Európai Labdarúgó Szövetséget a BL negyeddöntőjének párosítása kapcsán.

A Szlovák Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottságának döntése értelmében Szaban Tibor (a DAC másodedzője) két hónapig nem ülhet a kispadra és 8000 korona pénzbüntetést kell fizetnie, mivel a Devín elleni II. ligás meccs során durván sértegette a bírókat, tárgyakat dobált a pályára; Belán Norbert, a DAC kapusa is sportszerűtlenül viselkedett az említett találkozón, ezért négy meccsre eltiltották.

A női kézilabda WHIL playoff-döntőjének első mérkőzésén a Michalovce 31:24 arányban nyert a Šaľa ellen, a 3. helyért vívott meccsen az Inter 30:27-re legyőzte a Partizánske csapatát.

NHL, playoff-elődöntő, Keleti fő-csoport: Philadelphia–Ottawa 2:3, az állás: 1:2; Nyugati főcsoport: Minnesota–Vancouver 2:3, a sorozat állása 1:2; Tampa Bay–New Jersey 1:3, a sorozat állása 1:3; Anaheim–Dallas 1:0, az állás: 3:1.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?