SPORTHĺRADÓ

Sarlós András, az NB I/B-s Fót labdarúgócsapatának eddigi vezetőed-zője lett az Újpest éléről távozott Szabó András utóda. Az új tréner megbízatása az idény végéig szól.
Válságos állapotban van Túri József többszörös magyar bajnok, olimpikon díjugrató.

Sarlós András, az NB I/B-s Fót labdarúgócsapatának eddigi vezetőed-zője lett az Újpest éléről távozott Szabó András utóda. Az új tréner megbízatása az idény végéig szól.

Válságos állapotban van Túri József többszörös magyar bajnok, olimpikon díjugrató. A 48 éves sportoló április 20-án súlyos motorbalesetet szenvedett.

Stefan Effenberg, a német labdarúgás fenegyereke bejelentette, hogy hamarosan megjelenik önéletrajzi könyve, amelyben nem lesznek tabu témák. – Soha nem voltam angyal és ezt vállalom is. Alkohol, drog, szex és magas fizetések, semmit sem hagytam ki a könyvbl – árulta el a 34 éves középpályás.

Az angol Profi Labdarúgók Szervezete Thierry Henryt választotta az idény legjobbjának. Az Arsenal francia világ-és Európa-bajnoka a Manchester United két kiválóságát, Paul Scholest és Ruud van Nistelrooyt előzte meg a szavazáson.

Az észak-amerikai profi jégkorongliga playoff-elődöntőiben: Ottawa–Philadelphia 0:2, az állás 1:1; Vancouver–Minnesota 2:3, az állás1:1.

A második helyezett otthonában szenvedett vereséget a nagymagyari csapat a női I. tekeliga 17. fordu-ílójában: Podbrezová–Zlaté Klasy 3103:2991. Legtöbb vendégpont: Marics Zsuzsa 513, Varga Éva 510, Varga Mária 508 fa.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?